Клинтон и Изетбеговић договорили Сребреницу!

Да је рат у Босни и Херцеговини био унапријед планиран и договорен доказује још један видео који смо одлучили да подијелимо са вама. Алија Изетбеговић се правио тако наиван и никада ништа није знао…Ови људи су заложени да би Алијин син био најбогатији човјек у држави, да би подијелили Босну и Херцеговину и трговали територијама.

Република Српска 05.07.2015 | 19:57
Клинтон и Изетбеговић договорили Сребреницу!

Хакија Мехољић, ратни комадант полиције Сребренице, отворено говори ко је и шта је био Алија Изетбеговић. Колико је вриједио живот Босанца и Херцеговца за Алију и како је наговарао Сребреничане да пристану да буду заклани.

Очигледно је Алија нашао другог партнера у Орићу пошто ниједан частан човјек не може са оваквим зликовцима попут Аље и Клинтона да има посла.

Послушајте искрен говор Хакије који је био инволвиран у ово док га нису из СДА прогласили издајником.Ибран Мустафић, један од оснивача СДА странке, који је увидио на вријеме шта смјера Алија Изетбеговић и проговорио гласно о томе.

Ибран Мустафић тврди: Сребреница је договорени геноцид, Алија је све знао!"Сребреница је апсолутно договорени геноцид. За комплетан развој догађаја у Сребреници Алија Изетбеговић је знао прије него што се догодио", рекао је  члан Организацијскога одбора за обиљежавање 11. јула у Сребреници Ибран Мустафић.

Преносимо овај интервју у којем је Мустафић изрекао врло контроверзне тврдње.

* Ви сте недавно указали на комерцијализацију сребреничке трагедије и манипулисање бошњачким жртвама и њиховим породицама. Ко се бави тим неморалним послом?

МУСТАФИЋ: Није то само случај са сребреничким жртвама. Свака политичка странка има своје удружење. То је сплет политике, криминала и прања новца, а истинске страдалнике и жртве нико не види. У питању је само лични интерес групе људи који се мотају око удружења жртава и живе од тога, и то никад боље у животу.

* На коју групу људи мислите?

МУСТАФИЋ: Знате, све иде од центра. Имате оне који на даљински управљају неким другим људима. Између осталих, Харис Силајџић управља на даљински својим удружењима и такав је принцип на цијелом простору БиХ, само што је овдје најизраженији, јер је у Сребреници најкрупнији залогај.

* Да ли је тачно да политичке странке покушавају преузети контролу над Организацијским одбором за обиљежавање 11. јула у Поточарима?

МУСТАФИЋ: Састанак у четвртак се, нажалост, претворио у предизборну кампању и не зна се какав ће бити коначни исход. Послије свега што сам чуо и видио закључио сам да је многим људима стало да дође до инцидената и мислим да ова изборна година неће проћи без тешких инцидената. Имамо на власти вампире који се хране људском крвљу и то се, нажалост, протеже до такозваних удружења.

* Зашто такозваних?

МУСТАФИЋ: Има доста жена које нису прије рата видјеле ни Зворник, а сада се баве политиком по свијету.

* На која удружења мислите?

МУСТАФИЋ: Мислим на четири, пет особа из Сребренице и знаћете које су, јер су на свим телевизијама. Зна се које жене представљају мајке Сребренице.

* Ви сте Сребреничанин, али не живите у Сребреници. Били сте међу оснивачима СДА, која и сада овдје држи конце у својим рукама. Шта је СДА дала Сребреници?

МУСТАФИЋ: Кад је у питању СДА, морам одговорити питањем: А шта можете очекивати од политичке странке која је директно умијешана у геноцид над народом Сребренице?

* Можете ли аргументовати такве оптужбе?

МУСТАФИЋ: Сребреница је апсолутно договорени геноцид. За комплетан развој догађаја у Сребреници Алија Изетбеговић је знао прије него што се догодио. И због тога би највећа глупост била тражити спас од оних који су те одвукли у провалију. Али, није само СДА на власти у Сребреници. Недавна смјена предсједника Скупштине општине потврђује да су овдје у ствари СДА и СДС у коалицији, коју нису прекинули од времена када су једни били на Палама, а други у Сарајеву.

* У књизи “Планирани хаос” објелоданили сте неке чињенице, које су шокирале јавност. Шта Вам је био циљ?

МУСТАФИЋ: Знам да је борба за истину најопаснији посао на свијету, али од истине не одустајем. Знам и да сваки рат има “псе рата”. Али, трагедија је што пси рата постају постратни пси који се одржавају на давно заснованој матрици.

* Хоћете ли се вратити у политику?

МУСТАФИЋ: Иако сам скоро 15 година на берзи рада, још нисам продао душу и образ. Али, политиком се могу бавити само они који су из рата изашли с енормним богатством. Увијек сам у политици, али нисам у картелима “цоса ностра”, јер су њихова врата затворена за поштене људе.

* У рату се нисте слагали са командантом Армије БиХ у Сребреници Насером Орићем. Контактирате ли с њим и шта мислите о његовим послијератним ангажманима?

МУСТАФИЋ: Насер Орић је генетски орјентисан криминалу и његова највећа жеља је да буде главни “бос” кад су у питању криминогене радње и то му је пошло за руком.

Револуција.инфо

Коментари / 93

Оставите коментар
Name

Абу Бакир

05.07.2015 08:38

То знају и Бошњаци па опет гласају за сина му дебила Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан.бл

05.07.2015 09:01

Сваки пут када Бакир помене Сребреницу, треба му ово показати. Мислим да је ово кљуц за помирење ако га Муслимани зеле уопсте.

Name

Питање

05.07.2015 09:44

Је ли рекао ко је са српске стране уцествовао у договору...

Name

707

05.07.2015 10:51

Поставља се питање, ако је све договорено, зашто су Срби урадили то што су урадили... И Алија и Клинтон су знали када удју у град они што су преживјели покољ "ЗЛОЧИНЦА" Насера Орића да ће се десити то што се десило...шта се може очекивати од онога коме је "ЗЛОЧИНАЦ" Орић силовао, па побио сву породицу и када тај исти додје медју те што су то направили.

Name

дасдас

05.07.2015 11:05

Па биће Клинтон и Изетбеговић Млађи на лицу мјеста. Убица се увијек враћа на мјесто злочина

Name

корисник

05.07.2015 13:32

Па Муслимани ако мисле себи добро обрацунаце се са династијом Изетбеговиц јер је Алија Изетбеговиц са Исламском декларацијом коју би данасњи ИСИЛ поздравио, направио сигурно највеци проблем на Балкану и завадио народе. И не само то, створио потенцијал за нове ратове и сукобе на западном Балкану. Муслимани ако и даље зеле да славе и подрзавају будале, оставити их на миру да то раде, али сам сигуран да це им се то све обити о главу. А сто се тице Срба и Хрвата они једноставно морају тразити референдум и отцјепљење од БиХ јер нема разлога да се то не уради.

Name

Ђуро тее гха згооро

05.07.2015 08:38

Ма,није он то...ђе би...добро јутро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

05.07.2015 08:42

Које глупости ви писете дајте народу и посао да имају да једу престаните са тим националистицким изјавама како народ да се помири

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бн

05.07.2015 09:32

Драги господине,овај цовјек износи само истину,истину коју када би увазили ови којима је као битна( њима је само истина коју они желе да цују) довела до дјелимичног помирења потпуног неће бити никад нити га је икад било. Кад би сви казали праву истину ствар би била много другација. Истина је ово ма ста неки овдје прицали :Српски сан је самостална РС, а не муслиманска БиХ у којој це Срби имати права као у Албанији или као на територији коју сада држе ИСАИЛ у Сирији и Ираку.

Name

Црни Груја

05.07.2015 09:59

Ово нису глупости из једног простог разлога. Истина не може да буде глупост.

Name

Ре ре бн

05.07.2015 12:18

Ал опет остаје она истина да су Срби били ти који су пуцали у ледја муслиманима са повезом на оцима и зицом на рукама. Без обзира сто су Амери зазмирили и цекали да толики народ изгине да би реаговали. Амери су провјерени геноцидаси, ста оцекивати од њих, ал насе комсије су требале да буду људи тада а не да изгубе своју људскост.

Name

дејан.бл

05.07.2015 14:06

Исто као сто је Ориц стедио Србе. Ратко је пустио зене и децу.

Name

Приједор

05.07.2015 18:54

Ал зато се у Приједору и околини косило све сто ноге има.

Name

ццц

05.07.2015 08:45

Ето вам. А ви у злато окивате оног Бакира. Сутра би вас исто продао као и Алија. Реално сами сте криви за ЗЛОЦИН у Сребреници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кривица

05.07.2015 12:09

Ви сте смијесни. Па нису се муслимани сами постријељали по Алијином и Клинтоновом договору. Зна се ко је тада изасао а ко усао наорузан у Сребреницу медју цивиле. Зна се ко је обавио прљави посао и окрвавио руке не само себе и своје дјеце вец и стотине покољења унапријед.

Name

србин

06.07.2015 08:53

Тако јее.

Name

Сарајево

05.07.2015 08:53

Није ово ниста Додик је договорио са Русијом јос горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тихи

05.07.2015 08:54

Злоцин нема оправдање па макар и други цинио злоцине, овдје мислим на све три стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАИНА

05.07.2015 08:56

АМЕРИ ПУСТИЛИ СРБЕ ДА НАПАДНУ ЗАСТИЦЕНУ ЗОНУ УН ,ДА БИ МОГЛИ ПУСТИТИ ХРВАТЕ ДА ПОТАРУ ЗАСТИЦЕНУ ЗОНУ КРАЈИНУ И КРЕНУ ПРЕМА БИХ ,ЈЕЛ ТО СТВАРНО ТЕСКО СКОНТАТИ,СРБИ ИЗГУБИЛИ ПОЛА ХРВАТСКЕ ,НАПРАВИЛИ СРЕБРЕНИЦУ ,ИЗГУБИЛИ КОСОВО И ЦРНУ ГОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса

05.07.2015 08:56

Ако је Алија крив за њихове ко је крив за насе зртве?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 21:51

Наси продали нас као алија њих

Name

Милојко Бања Лука

05.07.2015 08:58

Свака част човјеку. Рекао је оно што нормалан човјек зна. Само кукавице и продани Срби могу да говоре супротно и сутра ће Клинтон доћи и биће дочекан као краљ а је...нам је свима знање,растурио до краја и онако растурену државу покуповао преко својих фирми пола СФРЈ што он што Олбрајтова, Кларк, Холбрук и други. Сада праве оно што је немогуће неку квази државу типа Косово која је неодржива а то је БиХ,послије Албаније и Косова уз Македонију најзаосталија и нефункционалнија држава Европе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

05.07.2015 09:39

А Србија које су вам пуна уста примјер демократије и благостање!!?? Је ли тако???

Name

Зоран

06.07.2015 14:03

Милојко ово је једини исрпаван коментар

Name

еxса

05.07.2015 09:00

Ако је Алија крив за њихове зртве ко је крив за насе?! Па неко мора одговарати за овај хаос и безнадје....за ратну и посљератну пљацку и систематско униставање српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

05.07.2015 09:02

Ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

05.07.2015 09:03

То се знало давно док је Сребреница падала Алија је одликовао и унепредјивао своје кадрове а баш га брига за Сребреницу и за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неле

05.07.2015 09:05

Брука и срамота. Ова Сребреница је орузје за укидање Републике Српске, а да се којим слуцајем укине Република Српска, нико висе Сребреницу не би споменуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

05.07.2015 12:32

Планско убијање цивила није био само у сребреници него широм РС.

Name

мрсиц

05.07.2015 09:11

За све су криви они који су поцели рат.Да вас подсјетим! Давно прије поцетка рата сиром Босне и Херцеговине и Хрватске на зградама и саобрацајним знацима писало је:"Ово је Србија".Данас ти исти људи тврде како су се борили за Југославију.Снимак утакмице Војводина-Хајдук показује исто засто су се Срби борили.Један примјер.Тузла је Србија стајало је на великом плакату.Је ли мозда Мрсиц лазе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

брле

05.07.2015 19:55

Јели то знаци да је требао бити рат, само за то сто су биле пароле поутакмицама и неким мјестима, "ово је Србија".

Name

007

05.07.2015 09:20

Често помислим да је Алија претеча ИСИЛ-а.Има нека тајна веза у троуглу Маркале 1-Маркале 2..Сребреница.А тек троугао Џамија Краља Фахда-Маоча-Бочиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брчко

05.07.2015 09:21

Измонтирано ...на овај видео је чак и Хамдија реаговао како су одговори узети по потреби и инсталирани... А и да је договорен пад Сребренице...то вам не даје за право да поцините онолике злочине које је медјународни суд назвао геноцидом!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 22:05

Тај суд је то намјерно назвао геноцидом. неко је то наредио јер од тога профитира, клинтони и она бабурина сто води мајке сребренице. 1946 је донесена дефиниција геноцида а ово сто је било у сребреници по томе из 1946 није геноцид Кад је пала сребреница, у тој акцији срби су убили 484 лица из сребренице сто тврди и једам муслимански конадант, најмање 2000 је убио насер ориц јер је алија забранио да се евакуису муслимани према сарајеву а то знају и они из ун-а. Доста је изгинуло муслимана у многим покусајима пробоја српских линија, јер неце нико дозволити да му непријатељски војник удје у ров и да га убије. И кад их тако погине десетак онда се сахране у исту гробницу јер се није имало кад копати за сваког посебно гробно мјесто па сад испаде масовне гробнице а нико се не пита како су настале.

Name

Брцак случајно

24.07.2023 21:57

Не причај глупости Брцак, шта очекивати од онога коме је она доказана животиња, Орић, побио комплетну породицу на Божић... па ја бих урадио исто вјероватно. Освета.

Name

Освит

05.07.2015 09:24

Босна и Херцеговина се сигурно налази у најдубљој кризи од рата на овамо са пилитицарима који нити хоце нити знају како да покрену процесе напријед и зивот грађана ове земље који није достојан окрузења а ни цовјека даље услозне и претворе у пакао.Евидентно је да кад је претходни рат на овим просторима у питању да не постоји концезус о ономе сто се десило ни ко је одговоран нити унутар појединацних националних корпуса а да се не говори о медунационалном концензусу. Једно вријеме постојао је договор да се тим питањима бави међународно и домаце правосуђе и историцари а да политицари и сви остали цланови друства улозе максималне напоре да се на моралном, економском и сваком другом плану направе помаци и крене у стварање уређене правне дрзаве.Умјесто тога добили смо три националне средине које воде кланови међусобно повезани мафијаским законима. Ради се о дубоко клерикалним срединама ције супротстављености одају привид секуларне дрзаве. Преведено овом дрзавом управљају лопови а попови им сигурно нису непријатељи бар морални сто би по свом послању морали бити.Једном смо као генерација од готовог направили вересију и да ли имамо икакво право да ратним поклицима контанимирамо овај простор и уцинимо га немогуцим за нормалан зивот будуцим генерацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

05.07.2015 09:31

Не разумијем зашто је Бошњацима свака прича дража од истине...мислим да би и ова формулација одговарала Бошњацима:"Због злочина који су Срби направили деведесет пете,Насер и његови отпадници су се осветили 92-е и 93-е.Спалили су српска села и побили све живо што се креће"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мастовит народ

05.07.2015 18:57

Браца Грим Србима ни пертле завезати не могу :Д

Name

лоли

05.07.2015 09:42

Ко на пијаци трговали.Аљо И Клинтон нису за лову продавали, него робна размјена.Удри по сиротињи ...Вазда су нам овако о главама радили.Јад И биједа назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

05.07.2015 09:45

Па видиш да Клинтон све мути, већ 20 година. а Хилл иде на јагњетину с Додиком. Сви су они у колу. А народ се понаша као да је дрогиран. Телад има више мозга него овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

05.07.2015 09:45

Послије Алије Бакир је срце БиХ,Бакир је све, заштитник,вођа,наравно на челу са СДА.Послије Силајдзица нема бољег од Бакира и СДА. И не мозе се он поредити ни са ким другим у БиХ, а посебно са овим сеоским представницима мјесних заједница итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се питам

05.07.2015 09:53

Ето, зна се ко је договорио, али ко је онда то реализовао. И због чега, зашто...??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биллал

05.07.2015 09:53

Да сад почне рат 70 пута би било горих злочина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додано

05.07.2015 09:53

Данас смо сви паметни.Распадом Југославије БиХ је постала плијен који се покусавао подијелити измедју националистицких представника народа,та агонија и данас траје,народ плаца све и прескупо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

05.07.2015 09:54

Значи Срби нису убијали по Сребреници него су Срби жртве. Хаос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син

05.07.2015 10:07

Срби су увијек зртве. Кроз цитаву историју (историју пису сами). Кад им дас доказ који не мозес оборити опет нису они криви. Крива је историја.

Name

Брчко

05.07.2015 10:15

Алија и Клинтон су побили Сребреничане...??? Ако су Србима дали Сребреницу сервирану.. као кедер.. зашто сте насјели на то.. зашто сте побили онолики свијет?

ОДГОВОРИТЕ
Name

истинапрво

06.07.2015 18:36

Прво ако незнас да је Клинтон тразио од Алије да зртвује 5 000 муслимана и да Сребреница припадне Србима а за узврат Алија це добити Вогосцу. Трговало се људима и територијом само јос несто прица се да је побијено осам хиљада у Сребреници, а колико је њих Ориц побио прије пада Сребренице и јос несто на списку и на плоцама је 3 500 гдје су остали зртве. Зао ми је свакога ко је погинуо или изгубио некога све ово је политика завади па владај

Name

Асмир

05.07.2015 10:21

Па, да се поиграмо са том тезом да је ово истина.. Да ли је онда оправдано било уцинити тај злоцин? Геноцид је био, ако је договорен то је узас, али опет остаје та чињеница да се десио, нажалост. Кривица остаје, сто знаци да тај неки наводни договор не оправдава тај страсни злочин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.Асмир

05.07.2015 12:41

ре.Асмир...ајде да поново замјенимо тезе...Асмире да је теби неко силовао па убијо жену и дијете и да ти случајно додјеш медју те злочинце дали би ти можда те људе частио чоколадицама...зашто компромитујете сами себе...зашто не погледате истини у очи

Name

ја

15.07.2017 22:12

Дефиниција геницида усвојена 1946. Процитај па види да то сто је хаг рекао да је геноцид био није правно донесена одлука вец политицки, а кад је политицки то знаци да неком тако одговара. Да је побијемо милион муслимана онда би то био један од три задовољена услова да би се то окарактерисало као геноци. Људи јесу побијени сто у борбама, сто стрељани али не у том броју од стране срба и то це се једног дана показати као тацно јер истина мора на видјело кад тад.

Name

Врати

05.07.2015 10:35

Само казем, нек се сваком врати за злоцине које је поцинио и колико их је поцинио, а зна се све, испирали ми своје мозгове и мозгове других или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васа

05.07.2015 10:37

Сребреница је пројекат из кухиње Ватикана исто као што су: Маркале, Рачак, Олуја, 11.септембар, МХ17 итд.., Циљ је масовно убијање људи. У српској Босни И Сребреници сви убијени су Срби потурице тзв. Бошњаци. Босна је 13.000 година српска. Ватикан је од Срба направио потурице тзв.Бошњаке и католике тзв.Хрвате. Закувао рат по шеми: Завади па владај. А сад пропаганда о Сребреница?! Ватикан који је над нама Србима у 20. веку починио 3 геноцида, сад форсира Резолуцију о Сребреници. Циљ је да нас прогласи најгеноциднијим народом у историји. Морамо Декретом прогласити: Потурице и тзв.Хрвате да прогласимо за Србе и вратити их вери прадедовској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син

05.07.2015 10:42

Ста лупи и оста зив

Name

србин из Брцког

05.07.2015 10:59

Зато није ни било геноцида треба оне зене у бијелом забранити цим зазеле да путују одмах прицају лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син

05.07.2015 12:44

А ти србин из брцког ваљда знас ста је било у Брцком. Ја сам био у Брцком на поцетку рата и добро знам ста је тамо било. Комсије срби и дан данас немогу да ме погледају у оци. Мислим да је то довољно

Name

градишка

05.07.2015 11:02

Ко је дао паре да се побију људи, ко је крив за ликвидацију,а колики је број убијених послије акције, све да се испита, да би имали будућност!!А ове западне фашисте протјерати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

1 окб

05.07.2015 11:02

Сребреница је чиста освета за покоље које је Насер Орић урадио над Србима.Немој ми само реци да је Насер Ориц светац. Друга ствар:Како вас није срамота да десет година као ископавате лешеве и сахрањујете у Поточарима? Засто то не урадите одједном. Има људи који су живи а као сахрањени у Поточарима. Је ли стварно ви муслимани мислите да након силних покоља око Сребренице да ли сте стварно мислили да ће вам Срби бомбоне дијелити кад су ушли у Сребреницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

05.07.2015 11:07

Са Србима је бесмислено расправљати.Цитав свијет, укљуцујуци цак и Русију једно а Срби друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Васу

05.07.2015 11:21

Сто си нацитан и паметан али и мрзњом напуњен, свестран си.Такви као ти нам помазу да остваримо насе циљеве.Свака цаст, само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

05.07.2015 11:40

Диван је осјецај, кад им истину написес а они из бијеса пуцају минусе,јер немају против аргумената.Сви ти минуси су знак немоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сwеден

05.07.2015 11:59

Све муслимане је побијо Алија е јадо јадни

Name

ја

15.07.2017 22:19

Није то тако како мисли. Какве користи србима од тога да буду најгори, него вама одговара та прица и нецете да видите истину па мислите да срби несто негирају. Они негирају лаз и то је нормално. Па ако васи појединци муслимани који немогу да прецуте истину казу да је алија то договорио са оним коњем из америке сто њему не вјерујете, васе је вјере. Па и србе су продали у крајини и људи морали да бјезе. У сребреници има муслимана а у книну ни један србин, то је геноцид.

Name

фоф

05.07.2015 11:42

Мустафић се није нахапАо довољно па му крив Алија и Клинтон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 22:21

Једе га савјест па не мозе да цути мора истину да казе. Како вам не одговара друга прица па је одмах негирате. Па и марка;ле су намјестене, тузланска капија и др

Name

Сwеден

05.07.2015 11:55

Како вам је драго за пропаганду и лази које сад сирите погледај те истини у оци сто прије схватите истину бице боље за васу дјецу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаганда

05.07.2015 11:56

Пропаганда из БН упоришта. Боље би било паметније нешто у зивоту радити него пропаганду ширити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 22:22

Пропаганда је и са васе стане, али има муслимана који подупиру прицу срба, ста је то

Name

Недјо

05.07.2015 12:22

казу злоцинац се увек враца на место злоцина , ако је то тацно онда би се у Сребреници требао и Били К. појавити .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 22:26

Па долазио је 2015. Неце стално долазити

Name

Хехе

05.07.2015 12:25

Клинтон се мало зезнуо, није ни предпостављао да це доци до експанзије информација преко интернета, да це информације бити на дохват руке свакоме, свака цаст бн, само истину на сто

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.хехе

05.07.2015 13:54

Мислис да је ово истина.Уствари све је истина сто одговара Србима,па макар била и лаз.

Name

Хакија

05.07.2015 12:31

Веома је интересанто свједочење господина Мехољица али никоме од оволиког броја присутних на састанку никад није потврдио сто је он изнио. И зашто то није рекао Сребреницком народу послије састанка кад се вратио у Сребреницу него је то учинио много година послије кад опет ником други није то потврдио. Не желим никога да штити али су ово једноставна питања која се по стављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2015 15:03

Алија и Клинтон договорили а ратко младиц и врс војска изврсила наредјење?? Ви сте увјек зртве, а кад сте 90тих пјевали цетницке пјесме и клали било је све супер..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

12.07.2015 13:29

Да они су се договорили, али зар је неко очекивао да ће муслимани поштовати договор. Ето вам слике од јуче, и њихова обећања. Срби су испразнили и Вогошћу, Илијаш, Илиџу, а муслимани своје оставили у Жепи, Горажду и Сребреници, и још их додатно наоружавали. Знали су шта ће бити.

Name

ја

15.07.2017 22:28

Колико ја знам срби нису поцели рат

Name

Бане

05.07.2015 15:34

Стета. Ми Срби и Босњаци смо исти народ - две вере. Стета сто се све ово морало десити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Д.

05.07.2015 15:47

Изнесеш им доказе а они опет стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

05.07.2015 16:39

Само се ви палите!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

05.07.2015 17:20

Балканске игре и представе за дјецу и одрасле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ники

05.07.2015 19:15

Да и јесте истина,ово што прича.Зашто је онда Младић урадио то што је урадио?Каква логика да сам себи скаче у стомак,фино је рекао дошло је вријеме да се осветимо Трцима на овим просторима.Има снимак,све говори?Што је убијао људе да буде испуњен услов да нато реагује?Смијешно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2015 21:13

Требао је командовати као Насер..... Ни бошњачка кокош да не преживи па да нас имате за шта и оптуживати

Name

ја

15.07.2017 22:32

У праву си има снимак. Али он је рекао да се освети турцима. Ви нисте турци вец срби исламске вјероисповјести како сте се изјасњавали прије рата. Вас турци не воле зато сто сте издали своју вјеру па сумљају у вас да це те и њихову.

Name

БРЦКО ДИСТРИКТ

05.07.2015 19:53

СТОЈЕ И КАКВЕ ГЛУПОСТИ ПРОЦИТАЦЕС НА ОВОМ ПОРТАЛУ ОЦИГЛЕДНО БИРАТЕ ТЕМЕ САМО СТВАРАТЕ МРЗЊУ МЕДЈУ НАРОДОМ НЕКА ВАС ЈЕ СРАМОТА СТА СВЕ ОБЈАВЉУЈЕТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

05.07.2015 21:52

Мије ми јасно коме та прича и зашто треба. Не видим да народ у Сребриници има икакве користи од прича душебрижника и Сребреници. Када би та британска резолуције и прошла не вјерујем да би томе народу било боље, нити ће та резолуција дигнути мртве нити ће утјешити ожалошћене ако их за 20 година ништа утјешило није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

06.07.2015 05:51

4 године је Ориц убијао и клао око Сребренице...то сто се десило у Сребреници је залосно..али је било неминовно....Сребреница је мјесто страдања и Срба и Босњака.....тако да народе памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

06.07.2015 12:22

Ниста они нису договорили они су Насера Орица заститили, наорузали и наговорили да цини злоцине и разљути Србе да крену на освету, сто се и догодило. А то је био срацунат повод за бомбардовање Срба. Злоцин је изврсен јер је тразено Од Насера и рецено му ста да уради, уз њихову заститу а сада га западњаци и Американци, стите-пустају да Насер не би пропјевао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

15.07.2017 22:36

То је донекле тацно. Само се бројка не поклапа. Прицала једна муслиманка мојој комсиници како су тразили дозволу од ње да ископају остатке њене мајке која је умрла пред рат па да је сахране у потоцаре да би је приказали као зртву, ваљда им фали да имају бројно стање

Name

иво пл

06.07.2015 13:27

Па добро договорили, а ко је убио толике људе И зашто ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гост

07.07.2015 11:53

Ако су Алија и Бил договорили Сребреницу, па нису натјерали Србе да убијају, него су рачунали да су Срби дивљаци који неће пропустити прилику да "се освете дахијама". Другачије речено, Срби ни лук јели, ни лук мирисали, сам прст притискао обарач, а све по договору Алије и Била, сјеме им се замело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомибл

07.07.2015 12:24

Истина о Сребреници Сребренички муслимани су током рата улазили у околна српска села и убијали недужно становништво. Муслимански командант Насер Орић је судији Слободану Илићу ножем извадио очи, а потом га заклао. Постоје докази да је сребреничким муслиманима оружје достављано авионима, тј.,падобранима. Војска Републике Српске више није могла толерисати злочине, па је одлучила заузети Сребреницу и спријечити нове злочине Орића и његових кољача. Приликом заузимања Сребренице, жене, дјеца и старци су аутобусима превезени на сигурно. Муслимански војници, њих неколико хиљада, нису хтјели положити оружје, него су се борили и покушали пробити до муслиманске територије. Међутим, страдали су у борбама и доживјели велики пораз. Дакле, никакав геноцид се није догодио. Злочина је, нажалост, сигурно било, као што их има у сваком рату. Сада Британци, Американци и њихови савезници покушавају искривити истину и убиједити цијели свијет да се у Сребреници догодио геноцид. Искрено, ништа друго нисмо ни могли очекивати од надмених, препотентних и безобразних Енглеза и њихових савезника, којима није у интересу мир у свијету. У наставку можемо погледати какви су заправо они који доносе и подржавају којекакве резолуције против Срба. Геноцид над Индијанцима Давид Станнард наводи у својим истраживањима да је „геноцидна кампања” Енглеза против америчких племена само у Сјеверној Америци број популације Индијанаца свела с 76 милиона на 250 000 током четири вијека. Геноцид над Абориџинима Црни рат између британских колонијалиста који су дошли окупирати туђу земљу и тасманијских Абориџина у 19. вијеку, довео је до тога да су Тасманијски Абориџини истребљени. У Аустралији је током колонијалног периода (1788.–1901.), популација која је обухватала између 500.000 – 750.000 аустралијских Абориџина „сведена” на 50.000. људи. Нуклеарни напад Американаца на Хиросхиму и Нагасаки Претпоставља се да је 129.000 цивила погинуло у нападима које су нуклеарним оружјем извршиле САД, а да је два пута више умрло од директних посљедица: радијације, глади, опекотина итд. Скоро 70 година послије напада људи и даље умиру од посљедица атомских бомби јер је код преживјелих установљен натпросјечан број обољелих од рака и високог крвног притиска. Геноцид над Јерменима Турци су у периоду од 1915. до 1923. на територији Османлијског царства побили и раселили велик број Јермена, чиме је на том подручју нестао западни јерменски језик. Убијено је око 1 500 000 људи. Геноцид над Србима Хрвати су у Другом свјетском рату, предвођени усташким злочинцем Павелићем, у злогласном концентрационом логору Јасеновац убили око 700 000 Срба, Јевреја и Рома. Људи су мучени, а потом убијани на најсвирепије начине, маљевима, ножевима, мачетама. Хрватима то није било довољно, па су геноцид починили и 1995. године у Бљеску и Олуји уз велику помоћ западних сила, предвођених САД-ом, Великом Британијом и Њемачком. Срби су протјерани са својих огњишта, куће су им запаљене, а они који су остали, неколико хиљада њих, били су убијени. Њемачки геноцид С око 5 000 000 до 6 000 000 убијених Жидова, 2 000 000 до 3 000 000 совјетских заробљеника, 2 000 000 Пољака, 1 500 000 Рома, Њемачка је починила један од највећих геноцида у историји човјечанства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новљанин

07.07.2015 16:52

Питање за г... Мехуљина Како то од толико делегата који су присуствовали том састанку,нико није објавио те ријечи Госп.Изетбеговића и гје је видео снимск са тог састанка.Није могуће да се тај један снимак не може наћи , а Кебо је наводно нашао на хиљаде доказа??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахилеy

11.07.2016 14:56

Какве овдје људи глупости ваљају... није ни чудо да је и 20 година након рата присутна толика количина мржње. "Велики" се на рату обогатили и стекли позиције, а ви се мали папци глођите. И ако уз то лупате глупости попут овог "сомибл", онда им још више чините на вољу. Само напријед, народе глупи....!

ОДГОВОРИТЕ