Ноле не игра Дејвис куп?!

Најбољи тенисер Србије још није сигуран да ли ће играти за национални тим на мечу четвртфинала Светске групе Дејвис купа против Аргентине.

Тенис 05.07.2015 | 10:40
Ноле не игра Дејвис куп?!

Новак Ђоковић одлично гура на Вимблдону, али још увек не зна да ли ће после наступа на гренд слему у Лондону играти за репрезентацију Србије у четвртфиналу Светске групе Дејвис купа против Аргентине.

Новак је рекао да ће одлуку донети накнадно.

"Још не могу да дам стопостотан одговор. Видећемо када се Вимблдон заврши. Већ сам то рекао селектору и друговима у репрезентацији, да још нисам донео коначну одлуку. Сви кажу да је играње мечева у Дејвис купу у Буенос Ајресу специјални искуство, јер се сви разумеју у тенис, али нисам сигуран да ли ћу ове сезоне то и осетити", изјавио је за "Спортски журнал" Ђоковић.

Репрезентација Србије гостоваће од 17. до 19. јула у четвртфиналу Светске групе Дејвис купа Аргентини у Буенос Ајресу, на комплексу Текнополис.

Селектор Србије Богдан Обрадовић за неколико дана требало би и званично да објави на које тенисере рачуна за тај дуел.

Победник дуела Аргентина - Србија у полуфиналу Светске групе Дејвис купа, од 18. до 20. септембра, састаће се са бољим из меча Белгија - Канада.

Селектор Аргентине Даниел Орсеник именовао је екипу која ће супротставити Србији у четвртфиналу Светске групе Дејвис купа. То су Леонардо Мајер, 21. играч са АТП листе, Дијего Себастијан Шварцман (64. на свету), Федерико Делбонис (73. на АТП листи) и искусни Карлос Берлок (121. играч планете).

Коментари / 0

Оставите коментар