Рамос одлучан да оде из Реала, у Јунајтеду трљају руке!

Дефанзивац Реала Серхио Рамос по свему судећи ће овог лета напустити редове Реала. Искусни штопер је челницима краљевског клуба поручио да жели да оде и сада је на председнику Флорентину Перезу да одлучи шта ће учинити са њим.

Фудбал 04.07.2015 | 22:40
Рамос одлучан да оде из Реала, у Јунајтеду трљају руке!

Дневник "Марка", за који у Шпанији важи мишљење да је "јавно гласило мадридског клуба", објавио је на насловној страни велики портрет Рамоса и наслов "Нема повратка".

Рамос је, наводно, поручио челницима да је разочаран односом клуба према њему и да разлози зашто жели да оде из Мадрида немају никакве везе са новцем и новим уговором. Он оштро замера председнику Перезу што је њега и брата и менаџера Ренеа, назвао "уцењивачима", те отуда не одустаје од захтева да се нађе на трансфер листи.

Као једина опција за сада се помиње Манчестер јунајтед чије је две понуде од 45 и 60 милиона евра, Реал одбио. Ипак, чини се да би и Перез, који схвата озбиљност ситуације, сада радије пристао да Рамоса прода клубу из Премијер лиге, него да каријеру рецимо настави у Барселони.

Рамоса је, кажу, додатно изнервирало понашање навијача према легенди, голману Икеру Касиљасу и не жели да и сам дође у такву позицију.

Када је реч о навијачима, у анкети "Марке", чак 55 одсто њих се изјаснило да би било боље за клуб да прода Рамоса.

Што се тиче Манчестер јунајтеда, они се барем када су у питању приче око Рамоса не изјашњавају. Острвска штампа је дуел око Рамоса и трансфер сагу око преласка Давида де Хее у Реал, назвала "покер партијом озбиљних играча". Такође, многи изражавају скептицизам и све можда виде као вешту игру Рамоса и његовог тима око добијања новог уговора.

Такође, наводи се да је један од разлога зашто Јунајтед не објављује ништа ново у вези трансфера то што чекају да првог августа ступи на снагу нови десетогодишњи уговор са "Адидасом", када би у опреми новог спонзора требали да промовишу нова појачања.

Коментари / 0

Оставите коментар