Вучелић: Уживаћу ако Рамадани и Захави не узму ни банке!

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић рекао је за “Вечерње овости” да би волео да менаџери остану без процента ако Андрија Живковић оде без обештећења.

Фудбал 04.07.2015 | 22:00
Вучелић: Уживаћу ако Рамадани и Захави не узму ни банке!

Живковић, члан младе репрезентације која је освојила злато на Светском првенству на Новом Зеланду, има уговор са шампионом Србије до јуна наредне године, а за његове услуге су заинтересовани бројни клубови.

“Андрија Живковић је до јуна наредне године играч Партизана и не може да оде нигде без дозволе клуба. Јасно је да ми немамо економски интерес да га задржимо до краја уговора и зато желимо да се договоримо о продужетку сарадње на још две године”, истакао је председник Партизана Зоран Поповић.

С друге стране, Вучелић је одмах по доласку у клуб најавио разрачунавање са менаџером Фалијем Рамаданијем, а да се та тензија није нимало примирила потврђује његов став изнет на Похорју.

“Учинићемо све да задржимо Андрију у нашим редовима. Ради се о момку који је васпитан, из добре породице и много воли Партизан. Ако се и догоди да останемо без новца за обештећење уживаћу у томе што Захави и Рамадани неће узети ништа. Баш бих волео”, открио је Вучелић.

Разрешење ситуације око једног од најбољих фудбалера Партизана из прошле сезоне сезоне могао би, по Поповићевим речима, чак да оде и пред Међународни арбитражни суд.

“Добро смо проучавали уговор Андрије Живковића и уговор о продаји економских права који је направљен. Могу да кажем да је јако споран, пошто нигде нема потписа играча, а у том уговору стоји да менаџер одлучује у којем клубу ће Живковић наставити каријеру. То је урадила бивша управа и могуће је да уђемо у спор са Пинијем Захавијем и покушамо да оборимо тај уговор”, нагласио је Поповић за “Вечерње новости”.

Коментари / 0

Оставите коментар