Тео: Ја бих радо у Звезду!

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић изјавио је да има велику жељу да заигра за Црвену звезду, али да је још увек рано за тако нешто.

Кошарка 05.07.2015 | 18:20
Тео: Ја бих радо у Звезду!

"Више пута сам поновио да бих волео да заиграм за Звезду, али да склонимо емоције на страну, још увек је рано за мене као кошаркаша да се враћам у Србију. Ипак, надам се и искрено прижељкујем да заиграм за црвено-беле" изјавио је Теодосић за после отварања кошаркашког терена у Земуну.

Теодосић је изјавио да је потпуно фокусиран на ЦСКА и да очекује да Московљани поново оформе јак тим и нападну трофеј Евролиге.

"Отишао је Вимс који је био веома битан играч и свакако да његов одлазак морамо да надоместимо још бољом тимском игром. Прошле сезоне у неким ситуацијама нисмо имали среће, надам се да ове године, уз квалитетна појачања, можемо до још бољих резултата", додао је српски плејмкејкер.

Нови вођа репрезентације осврнуо се на предстојеће Европско првенство и изјавио да прижељкује медаљу.

"Подсвесно прижељкујемо медаљу, али очекујем веома тешко тамичење, јер ће многе екипе доћи у најјачим саставима. Сви би желели да играју на Олимпијским играма следеће године и свакако да је то само мотив више. Француска и Шпанија су фаворити, али не треба заборавити Литванију и Грчку које играју сјајно. Ипак, сувише је рано за било какве прогнозе", закључио је Теодосић.

Током каријере, Теодосић је наступао за ФМП, Борац из Чачка и Олимпијакос, док је са репрезентацијом освојио сребрну медаљу на Европском првенству у Пољској 2009. и сребро на Светском првенству у Шпанији прошле године.

Коментари / 0

Оставите коментар