"Рибља чорба" отворила Бир фест у Бијељини

Концертом легендарне "Рибље чорбе" и и уз музику магичне Тање Јовићевић у Бијељини је отворен пети музички фестивал "Бир фест".

Република Српска 04.07.2015 | 08:19
"Рибља чорба" отворила Бир фест у Бијељини

Као и претходних година, овај највећи музички догађај у граду окупио је синоћ на хиљаде посетилаца из свих крајева Републике Српске и из земаља окружења.

"Бир фест" у Бијељини трајаће три вечери, а ове године програм је организован на само једној бини на градском платоу у близини Саборног храма.

Организатор музичког спектакла Горан Бјелцановић најавио је наступе "Атомског склоништа " и групе "Неверне бебе" друге вечери фестивала и концерте група "Тропико бенд" и "Бед копи" завршне вечери "Бир феста".

Он каже да је за наступе музичких звијезда у Бијељини обезбијеђена квалитетна опрема и продукција, а уз урбану музику публика може да ужива и у промоцији десетина произвођача пива који су присутни на тржишту региона.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никола

04.07.2015 08:32

Браво за господина Бјелцановића. Генијално одрађен посао. Велика је то манифестација за Бијељину. И пуно значи свим генерацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

04.07.2015 16:22

"Погледај дом свој, андјеле, и скини пауцину с' оцију, видецес призоре потресне, видецес несрецне и болесне, видецес цемер, смрт и јад." - Буди се РС да објесимо ратне профитере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

05.07.2015 06:06

Ста је то, "бир фест"?Сироти Вук Карадзиц,вероватно би се у гробу превртао, кад би могао да цује како се постује његово дело и ста се све намеце будуцим генерацијама.Пуна нам уста парола,"заститимо језик и писмо".

ОДГОВОРИТЕ