Миха: Бићемо одлични! Силвио: А сад на титулу!

Тренер Милана Синиша Михајловић најавио је висок пласман његовог тима у Серији А следеће сезоне.

Фудбал 04.07.2015 | 11:20
Миха: Бићемо одлични! Силвио: А сад на титулу!

"Росонери" неће играти у Европи, а у прва два дана прелазног рока довели су три јака појачања – Карлоса Баку, Луиза Адријана и Андреу Бертолачија.

"Циљ Милана је да добије сваку утакмицу, али видећемо како ће се сезона завршити. На веома високом месту у сваком случају. Морамо радити напорно, вратити самопоуздање и оптимизам. Желим да нас се противници уплаше када изађемо на терен", рекао је Михајловић.

Михајловић је у петак представљен као нови тренер Милана, а заменио је још једну играчку легенду Серије А Филипа Инзагија.

"Сви у клубу, укључујући и навијаче морају бити уједињени. Заједно можемо остварити велике ствари. Имамо добру основу на којој ћемо све почети, доста квалитетних нападача. Знам да ћете ме питати да ли ће председник диктирати формацију, можемо расправљати о разним стварима, али ћемо то радити приватно, без икаквих проблема", рекао је Михајловић.

Он је најавио да ће пробати да користи Стефана ел Шаравија као везног играча, након доласка два јака центарфора, те истакао прилагодљивост Алесија Черчија и Ђакома Бонавентуре такође.

"Они су важни, квалитетни играчи, а такође су Италијани", закључио је српски тренер.

Берлускони: Михајловић је прави тренер за нас

Председник Милана Силвио Берлускони уверен је да Михајловић може одвести тим до титуле првака Италије.

"Желим Синиши све најбоље, надамо се да ће вратити Милану славу. Улазимо у сезону са много вере. Михајловић је прави тренер за нас. Ово је почетак великих ствари. Можемо освојити Скудето ове сезоне", рекао је Берлускони.

Поред неколико јаких појачања, Милан се решио неколицине играча из претходне сезоне.

"Одлучили смо да појачамо напад ове сезоне. Хвала и срећно Бонери, Бокетију, Рамију, Мунтарију, Есијену, Ван Гинкелу, Дестру и Пацинију", истакао је Берлускони.

Он је најавио да ће Милан кренути у изградњу сопственог стадиона.

Коментари / 0

Оставите коментар