Умару: Хоћу са Партизаном да узмем први трофеј у животу!

Последње појачање Партизана, Камерунац Абубакар Умару рекао је у интервјуу за "Вечерње новости" да је у клуб дошао да постиже голове и освоји први трофеј.

Фудбал 04.07.2015 | 11:00
Умару: Хоћу са Партизаном да узмем први трофеј у животу!

Умару је дуго играо у Србији, најдубљи траг је оставио у Војводини, а у Хумску је стигао после две бледе сезоне у Белгији.

"Дошао сам у Партизан да дајем голове, да будем најбољи и да први пут у каријери освојим неки трофеј. Нормално, биће ми потребно мало времена да уђем у форму и ритам такмичења. Терен је место на којем волим да причам", рекао је Умару.

Умаро је играч који воли отворену игру, са доста простора јер је један од његових главних адута брзина, али је свестан да га са Партизаном очекује борба против "бункера".

"Сваки брз играч воли отворен простор, па тако и ја. Више ми прија да играм по страни и надам се да ћу бити добар у тандему са Божиновом. Пратио сам раније његове игре у Италији и сигуран сам да ћу моћи доста тога да научим од њега", рекао је Умару за "Вечерње новости".

Он се нада да би попут неких других странаца, као што су Клео и Евандро, такође могао да добије српски пасош.

"Нисам ја неко ко одлучује о томе, али сигурно бих волео да добијем пасош, што сам и напомињао у неким ранијим изјавама. Осећам се као Србин, а када је тако мање је битно да ли ћу добити пасош. Одговара ми живот у Србији. Нови Сад и Београд су различити, у Новом Саду је много мирније. Ужелео сам се кафе на Обилићевом венцу и уопште живота у Београду", рекао је Умару.

Коментари / 0

Оставите коментар