Гроф: Нисмо заслужили да нам звижде!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је рано добијени црвени картон Сава Павићевића одредио ток прве утакмице са Кајратом.

Фудбал 03.07.2015 | 17:00
Гроф: Нисмо заслужили да нам звижде!

’Црвено-бели’ су на свом терену поражени са 2:0 у првом мечу првог кола квалификације за Лигу Европе, а реванш се игра наредног четвртка у Алматију.

Поред коментара о црвеном картону, Божовић је истакао да је задовољан залагањем својих играча.

„Црвени картон је одредио ток утакмице. Врло је тешко рећи шта би било када би било да смо били бројчано једнаки. Кајрат је заслужено победио. Ми смо реално избегли убедљивији пораз одбранама Предрага Рајковића у другом полувремену“, рекао је Божовић.

Божовић је истакао да сви треба да буду свесни да је његов тим против Кајрата одиграо први пут заједно.

„Неки играчи су одиграли прве минуте у ’црвено-белом дресу’. Такође, тим није у потпуности спреман, неки су били за 70 минута, а неки чак и мање. Додајте на то да смо од почетка имали играча мање и да нам је додатно било тешко“, нагласио је Божовић.

Тренер ’црвено-белих’ је рекао да би у овом тренутку победа била изненађење, али да то није разлог за звиждуке који су упућени његовим играчима.

„Победа над Кајратом би била изненађење... Можда не на ’Маракани’, овде можемо и јаче екипе да победимо, али у укупном резултату свакако. Овај тим има будућност и много добрих играча. Нису ми јасни звиждуци са западне трибине. Момцима свака част, врло сам задовољан игром и залагањем и борбом за црвено-бели дрес“, нагласио је Божовић, који није желео да коментарише суђење на утакмици.

Тренер Кајрата Владимир Вајс истакао је да је за њега велико изненађење то што је његова екипа победила у Београду Црвену звезду са 2:0.

„На резултат је утицао рано добијени црвени картон њиховог играча, али да ми је неко рекао да ћемо победити са 2:0, мислио бих да је тај луд. Ово је добар резултат за нас, иако смо пропустили неколико добрих прилика. После овог меча ништа није решено, шансе су и даље 50-50“, нагласио је Вајс.

Коментари / 0

Оставите коментар