Божинов: Даћу срце за Партизан!

Валериј Божинов презадовољан је атмосфером у Партизану, за који је у среду постигао први гол.

Фудбал 03.07.2015 | 13:40
Божинов: Даћу срце за Партизан!

Бугарин је пре неколико недеља стигао као велико појачање "црно-белих", а првенац је постигао из пенала у тест мечу са словеначким Рударом.

"Хвала саиграчима Сефану, који ми је да да шутирам пенал, Саши, свима што су ме примили као брата. Даћу срце, све за Партизан да будемо шампиони, да играмо у Лиги шампиона или Лиги Европе", рекао је Божинов.

Партизан је у првом тест мечу у Словенији савладао локалног прволигаша управо голом Бугарина.

"Прав утакмица и први гол, за нападача је то сјајна ствар. Добро смо играли, имали добре шансе, могли смо да постигнемо два-три гола, али важно је да играмо добро, јако тренирамо, имамо времена да се спремимо за Дилу Гори", додао је Божинов.

Формом Бугарина задовољан је и тренер Зоран Милинковић.

"Божинов дао добре назнаке да ће ући у форму. Наравно, имамо још да радимо. Верујем да ће до прве европске утакмице све бити онако како желимо", рекао је тренер Партизана.

Милинковић очекује да се првом тиму за неколико дана придруже дефанзивци Фабрисио Дорнелас и Грегор Балажиц који су лакше повређени, док је за последње појачање Абубакара Умаруо истакао де физички слабији од осталих играча.

Партизан нову сезону почињ 11. јула утакмицом са Чукаричким у првом Суперкупу Србије, а већ три дана касније игра са грузијским тимом Дилом Гори у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар