И Хрвати су одушевљени Ђоковићем!

Супер Новак брише све границе! Епизода из меча првог кола на Вимблдину када је Новак Ђоковић на терену спасао једног врапца, одушевила је и љубитеље тениса у Хрватској. О Новаку Ђоковићу све је више позитивних коментара на форумима и порталима хрватских медија.

Тенис 03.07.2015 | 16:00
И Хрвати су одушевљени Ђоковићем!

Тако је "Јутарњи" објавио текст под насловом: "ПОЗИТИВНИХ КОМЕНТАРА КАО У СРБИЈИ - Новак Ђоковић и у Хрватској срушио старе поделе"! Истичу се врлине српског тенисера на најлепши и најкоректнији начин.

"У временима глобалне кризе аутентичних спортских хероја, Ноле је спонтаношћу и свемирским тенисом, чини се, одавно 'купио' и Хрватску. Забаван је, луцкаст, није га брига за било какве поделе, игра тенис 'четврте димензије', а занимљиво је и вредно помена с којом је страшћу тај његов универзални флуид овога пута наградио значајан број наших читатеља", преноси Јутарњи.

Ево како су изгледали коментари на вест о Новаковом спашавању причице на терену Вимблдона:

- Браво Ноле. Показује увек да је не само добар тенисер, већ и велико срце, велики човек. Мој респект!

- Јел то онај што је до недавно дизао три прста?

- Три, два, један или било колико. Човек је у свакој прилици човек. Дај нам Боже овакових добрих, спонтаних људи као што је Ноле. Желим му пуно здравља, остало мислим да већ има.

- Има их 10 па нек диже или 2 или 3 или што већ жели.. нормалан је лик а мени особно пун к*** уср*** националиста и дебила који живе прије 20 година у главама.

- То је већ више пута показао и сваки пут ме одушевио. Дирнута сам, али се не чудим, гсп. Ђоковић је велик и прави Господин. Као и увек господин био и остао. Честитам му.

- Ноле сваки дан све више улази у легенду.... врхунски спортисти већином су и људине.

- Постоје само добри и лоши људи, као и људи са и без мозга! Оне без мозга покрећу преко таблоида, ТВ-а и у предизборним кампањама!!!

- Диван млади човек Новак Ђоковиц.

- Он је мени у сваком погледу прекрасан човек, племенит, није бахат. Све честитке за његов успјех. Поздрав из Пуле.

- Кажу патетика што је прекинуо меч ради птичице, ја се питам шта би било да је којим случајем пукно лоптицом и убио птичицу, баш се питам какви би онда били коментари.

Коментари / 0

Оставите коментар