Манчестер Јунајтед обара свјетски рекорд у трансферима?!

Манчестер јунајтед жарко жели Томаса Милера, нападача Бајерна. Колико жарко? Седите на столицу!

Фудбал 04.07.2015 | 10:20
Манчестер Јунајтед обара свјетски рекорд у трансферима?!

Новац у фудбалу игра велику улогу, али ово што гледамо последњих година претвара фудбал у све само не у спорт.

Према информацијама из Немачке (пласирао ју је немачки "Билд"), Манчестер јунајтед спрема невероватну понуду за нападача минхенског Бајерна Томаса Милера.

Шта значи невероватну? ОК, седите прво.

Сад прочитајте: 160 милиона евра!!!

Ако се зна да је од доласка у Манчестер јунајтед Луј ван Гал потрошио нешто више од 200 милиона евра, онда је јасно да Холанђанин заправо и нема границе.

Манчестер јунајтед је, као и у сваком прелазном року, клуб који се највише помиње на тржишту фудбалера, а до сада су славни енглески клуб повезивали са звездама Реала - Геретом Бејлом и Серхиом Рамосом - за које нуди око 40 милиона евра.

Али, ако су ове информације из Немачке тачне, онда је све то "боранија" за Томаса Милера, који би, евентуалном реализацијом трансфера на Олд трафорд, потукао све рекорде у фудбалу.

У ову цифру за трансфер МИлера, наводи новинар "Билда" Кристијан Фалк (који прати дешавања у Бајерну), ушла би и плата коју би Милер добијао у следећих пет година у Јунајтеду.

Најбољи стрелац Мундијала у Јужноафричкој Републици раније је признао истом новинару да је "на мети" великог клуба, али није прецизирао којег.

Мада, Милер је изјављивао и да му је будућност у Бајерну, бар до истека уговора (2019.).

Познавалац прилика у немачком фудбалу Рафаел Хонингштајн, међутим, оцењује да ће овај трансфер тешко бити реализован.

Он је, такође, изнео исту информацију о суми коју нуди Јунајтед (160 милиона евра), као и да ће представник енглеског клуба Ед Вудворд покушати да наговори челнике Бајерна на продају МИлера. Али, додаје, не верује да ће у томе успети, јер Бајерн не жели да распродаје играче.

"Јунајтед је пробао да доведе Милера прошле године, сада покушава поново. Али, Милер је у плановима Бајерна, његов је важан део и има уговор још неколико година", додаје он.

Коментари / 0

Оставите коментар