Џеко у Роми за плату од 4.5 милиона евра?

Нападач Манчестер ситија и капитен Босне и Херцеговине Един Џеко договорио је трансфер у Рому за годишњу плату од 4.5 милиона евра, пишу у уторак италијански медији.

Фудбал 01.07.2015 | 23:00
Џеко у Роми за плату од 4.5 милиона евра?

"Скај Спорт" је јавио да је постигнут договор између капитена "змајева" и римске "вучице" и сада још само преостаје да се договоре клубови око висине обештећења, што је потврдио и Ђанлука ди Марци, новинар који одлично познаје дешавања на трансфер тржишту Италије.

Џеко ће наводно потписати петогодишњи уговор по којем ће зарађивати милион евра мање него у Енглеској, а то је у изјави дао наслутити и његов саиграч из репрезентације БиХ Миралем Пјанић рекавши да ће "'дотрчати' у Рому".

Међутим, Џекин менаџер Ирфан Реџепагић демантовао је цијелу причу...

"Искрено сам био изненађен кад сам прочитао Пјанићеву изјаву, осим уколико он зна нешто што ја не знам. Мене нико из Роме није контактирао нити је било каквих договора између двају клубова", рекао је Реџепагић за "Рете спорт".

Џеко је у Сити стигао у јануару 2011. године, након три сезоне у њемачком Волфсбургу. У дресу "грађана" је постигао 50 голова, од чега "само" шест у прошлој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар