Стојке: Звезда јесте велики клуб и не знам шта је ту спорно?!

Ново крило црвено-белих Идан Веред открио је да га је и Владимир Стојковић саветовао да дође у Србију. Наш голман објаснио је шта му је рекао пред пут.

Фудбал 01.07.2015 | 09:40
Стојке: Звезда јесте велики клуб и не знам шта је ту спорно?!

"Бојан Шаранов и Владимир Стојковић рекли су ми много тога лепог о Србији и Звезди", рекао је нови фудбалер црвено-белих Идан Веред на промоцији за новинаре у понедељак.

На питање да ли су му рекли да долази у највећи клуб у Србији, као и да ли му је то и Стојковић потврдио, одговорио је уз осмех

"Да, да и он ми је рекао".

Дан после, некадашњи голман Црвене звезде и Партизана, који је прошао пакао када је пристао да заигра за црно-беле, објаснио је шта је рекао Израелцу:

"Причао сам му све најбоље о српском фудбалу, да су Партизан и Звезда велики клубови и да где год да оде неће погрешити. Објаснио сам му да то може да му буде одскочна даска за даљу каријеру у Европи", испричао је Стојковић за "Ало".

На питање листа да ли ће му навијачи Партизана замерити тај савет, одговорио је:

"Не видим шта је спорно у тој изјави да је и Звезда велики клуб. Па, сваки партизановац зна да је у питању тим који у својој ризници има европску и светску титулу. О овоме сам са Верадом причао пре три, четири месеца, тада смо гледали дерби који је прекинут, тако да добро зна колики је набој у питању", појаснио је Стојковић.

Коментари / 0

Оставите коментар