Рој Кин ''ујео за срце'' навијаче Јунајтеда!

Навијао сам за Тотенхем!!! Један од легендарних играча Манчестер Јунајтеда, Рој Кин, дао је изјаву која се неће свидети навијачима "Црвених ђавола".

Фудбал 01.07.2015 | 14:40
Рој Кин ''ујео за срце'' навијаче Јунајтеда!

Пргави Ирац, који је 12 година предводио Јунајтед, тврди да никад није навијао за клуб, па ни када је играо на Олд Трафорду.

"Веровали или не, навијао сам за Тотенхем. Бог ми је сведок да никад нисам навијао за Јунајтед. Само зато што сам играо за њих не значи да сам их волео", рекао је Кин.

Међутим, његова лојалност Јунајтеду никад није изостала, а један је од омиљенијих капитена овог клуба.

"Наравно, борио сам се за клуб на терену, јер сам желео да мој тим побеђује. Пре Манчестера, био сам на пробама у неколико тимова. Један од њих је био и Тотенхем. Ипак, ту сам понуду одбио јер сам се осећао добро у Нотингему. Свиђао ми се клуб и осећао сам лојалност ка њима", рекао је Кин.

Кин је рођен у Корку, професионалну каријеру је почео у Кобу са 18 година, да би се после само једне сезоне преселио у Нотингем Форест. Већ 1993. је постао играч Јунајтеда са којим је постао првак Европе 1999. године.

Сада је тренер, почео је у шкотском Селтику, потом радио у Сандерленду и Ипсвичу, а тренутно је помоћник селектора Ирске и менаџера Астон Виле.

Коментари / 0

Оставите коментар