Јунајтед плаћа 70 милиона за два појачања!

Договорен Шнајдерлин, близу је и Гаитан...Црвени ђаволи на прагу два капитална појачања која јуре већ дуже време.

Фудбал 29.06.2015 | 10:40
Јунајтед плаћа 70 милиона за два појачања!

За очекивати је било да Манчестер Јунајтед буде један од најзапосленијих клубова у прелазном року овог лета. Луј ван Гал је прошлог лета завршио тек пола посла, сада је време да му му се испуне и преостале жеље.

Мемфис Депај је потписан на време, али то није све што се тиче појачања у везном реду. Прва имена на листи жеља холандског стручњака су Морган Шнајдерлин и Николас Гаитан. И како ствари стоје, Јунајтед је на одличном путу да ангажује обојицу.

Већ две године траје сага о доласку Ника Гаитана на Олд Трафорд, а изгледа да је сада коначно куцнуо час.
„Са Манчестер Јунајтедом смо се договрили. Сада чекамо одговор од потпредседника Бенфике и зато не могу ништа више да откријем“, рекао је Гаитанов менаџер Хосе Ирибарен.

Аргентинац у Бенфики има откупну клаузулу од 35.000.000 евра. Јунајтед би да смањи цену, али познато је колико су Португалци тврди преговарачи.

Што се Шнајдерлина тиче, из његове домовине стижу вести да је он такође постигао споразум са Црвеним ђаволима. То пише угледни Лекип. А, острвски медији вечерас доносе информације да је и са Саутемптоном пронађен заједнички језик. Манчестер Јунајтед је пристао да плати 35.500.000 евра за сјајног везисту којег су јурили практично сви већи премијерлигашки клубови. Летос је био на корак од Тотенхема, али је тада Саутемптон спустио рампу. Сада је идеалан моменат за трансфер, Мирор пише да ће Шнајдерлин наредне среде бити промовисан као појачање на Олд Трафорду.

Коментари / 0

Оставите коментар