Шукало: Изостале обећане реформе

Изостале су обећане реформе. Српска тапка у мјесту када је у питању европски пут. Посљедице, као и обично највише трпе грађани, каже Адам Шукало, предсједник Странке напредна Српска.

Република Српска 27.06.2015 | 21:15
Шукало: Изостале обећане реформе

"Сутра је Видовдан, 27. јун. Ја сам добио информацију да одређени број пензионера још није добио пензију и овдје је покушај да се већ сљедећи мјесец пензија помјери за сам крај мјесеца, да би се на тај начин "купио" један мјесец и да се "премости" 80 милиона марака", каже Шукало.

Говорећи о афери "Снимак" Шукало каже да је поражавајући став премијерке Жељке Цвијановић о политичкој куповини посланика.

"Она "куповину" у политичком жаргону сматрана нечим потпуно нормалним. И то је оно што је највећи скандал ове скупштине, што је на бази закључака које је предложила ова коалиција. Један од тих закључака каже да није било политичке корупције", рекао је Шукало.

Специјално тужилаштво, умјесто да процесуира одговорне за корупцију и криминал, постало је инструмент власти за прикривање незаконитих радњи, закључио је Шукало у емисији "Пулс народа" БН радија.