Изгубљена дјевојчица из Читлука пронађена на Брду указања

Десетогодишња дјевојчица Ј. Ж. која је нестала синоћ у близини Читлука када је отишла по стоку, пронађена је данас, пола сата иза поднева на Брду указања.

Босна и Херцеговина 27.06.2015 | 14:50
Изгубљена дјевојчица из Читлука пронађена на Брду указања

Како је за Клиx.ба казао Зденко Марић, предсједник ГСС-а у БиХ, дјевојчица је у моменту њеног проналаска била помало изгубљена и узнемирена, али је ипак у добром стању.

Опреза ради, превезена је у амбуланту у Читлук на лијечнички преглед.

Подсјећамо, дјевојчица је нестала синоћ иза 20 сати и иако је потрага за њом трајала током цијеле ноћи, пронађена је тек данас и то захваљујући херцеговачким службама за горско спашавање.

Наиме, од раних јутарњих сати они су заједно са полицијом, али и мјештанима вршили систематски преглед територија на којем се дјевојчици синоћ изгубио сваки траг.

Извор: Клиx

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Требиње

27.06.2015 15:34

Намонтирано је све ово, јер ватикански папа није хтио да прогласи ово мјесто "светим" као што и није мјесто "указања" већ мјесто крвопролића усташких крволока над Србима. Ту су се само домишљати Хрвати обогатили на рачун лаковјерних туриста католичке вјере

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммм

27.06.2015 16:36

Требињац цути....Хрвати од ниста направе несто а ви сједите под платане и пискарајте а пар километара од вас родна куца надам се да знас кога...то мјесто је вец свето само ви немате идеју како то маркетингом подици на ниво и направити мјесто окупљања Срба и свих људи добре воље..Требињац сједи 1..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

27.06.2015 16:43

Браво за предходни коментар и размисљање засто нису уцнили ниста да се просири и изградо веци комплекс манастира гдје је родјен Василије Остроски!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

27.06.2015 21:02

Мудри Латини...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тетак мата

28.06.2015 11:24

То њу госпа телепортирала.Ја јесам католик ал не вјерујем у те приче, јер су херцеговци у питању ко сто је исус био мађионичар тако и госпа свакој будали се указује ако иком треба онда би папи требала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре хммм и сноудену

28.06.2015 20:06

По томе се и разликујемо од Хрвата не користимо "маркетинг, менаџмент" и остале лагарије. Што се тиче тога свеца ти не знаш ни који је ја ћу ти рећи Свети Василије Острошки који је рођен под именом Стојан Јовановић и то је мјесто окупљања Срба што опет не знаш за 12.мај када је празник тога великог свеца, а његови земни остаци налазе се у манастиру Острог између Никшића и Подгорица па би некад горе наведени требали обићи мошти свеца иако нису Срби ту долазе и муслимани и католици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сноуден

28.06.2015 20:13

Не постоји комплекс манастира гдје је рођен Св Василије Острошки него црква направљена поред темеља његове родне куће. А што се тиче проширења тога простора биће онда кад предсједник РС направи аеродром који је обећао

ОДГОВОРИТЕ