Сјећате ли се Симаа Сабросе? Сада игра у...?

Португалац ће каријеру наставити у Нортист јунајтеду!

Фудбал 29.06.2015 | 19:45
Сјећате ли се Симаа Сабросе? Сада игра у...?

Многи га се сећају по пратијама које је пружао у Барселони и Атлетико Мадриду, понеки по сјајним партијама у дресу националног тима Португала. Симао Саброса каријеру наставља у Нортист јунајтеду, у Индији. Овај 35-годишњи фудбалер задужио је дрес са бројем 20.

„Имао сам много изазова у прошлости. Сваки изазов био је другачији – клубови, навијачи, земље. Радујем се новом изазову. Фудбал у Индији привлачи пажњу, и ја желим да будем део тога. Тренирам вредно свакога дана како бих остао у форми и снази пре почетка сезоне. Једва чекам да почне“, рекао је Симао који ће у клубу заменити још једног познатог фудбалера са Старог континента - Јоана Капдевилу који се преселио у Лирс.

Симао има богато искуство, 2007. се придружио Атлетико Мадриду потписом на пет година. Са том екипом освојио је Лигу Европе 2010. године и Суперкуп.

За национални тим Португала одиграо је 85 утакмица и постигао 22 гола у периоду између 1990. и 2010. године. Такође, био је капитен репрезентације на осам сусрета, а са Португалом је играо филане Европског првенства 2004. Два последња клуба за која је наступао била су Бешикташ и Еспањол, а сада ће се опробати у мало другачијим условима.

Коментари / 0

Оставите коментар