Шта је Бекенбауер рекао Швајнију за Јунајтед?!

Легендарни немачки фудбалер Франц Бекенбауер саветовао је свом земљаку Бастијану Швајнштајгеру да не иде у Манчестер јунајтед.

Фудбал 26.06.2015 | 22:00
Шта је Бекенбауер рекао Швајнију за Јунајтед?!

Луј ван Гал жели да види Бастијана Швајнштајгера у дресу Манчестер јунајтеда, али Франц Бекенбауер истиче да би то био погрешан потез за капитена немачке репрезентације.

Кајзер Франц саветовао је Швајнију да је боље да остане у Бајерну из Минхена.

"Саветовао бих га да не иде у Енглеску. Може да остане овде. У његовим годинама то је изазов који му не треба. Ја бих одиграо још једну или две сезоне у Бајерну, а онда, ако и даље може и жели да игра, може да оде у САД", рекао је Бекенбауер немачким медијима.

"Космос из Њујорка тражи играче, као и Ред Бул. Мислим да би он као светски шампион евентуалним одласком у МЛС знатно подигао углед фудбала тамо".

Медији спекулишу да би Анхел ди Марија могао да буде део договора око трансфера Швајнштајгера, али је Бекенбауер истакао да Аргентинац не би могао да замени Франка Риберија, који има велике проблеме са повредама.

"Мислим да нико не може да замени Риберија и његов начин играња фудбала. Ди Марија је више офанзивни везни играч у центру средине. Не мислим да је право крило. Не знам какви су планови Пепа Гвардиоле и Матијаса Замера, али сам убеђен да ће Бајерн следеће сезоне имати јак тим".

Коментари / 0

Оставите коментар