Тевез се враћа у Боку!

Досадашњи нападач Јувентуса Карлос Тевес спреман је за повратак у свој први клуб Боку Јуниорс, потврдио је генерални секретар аргентинског клуба Сезар Мартучи.

Фудбал 27.06.2015 | 22:20
Тевез се враћа у Боку!

Он је за аргентинску радио станицу АМ1050 изјавио да је трансфер Тевеса из Јувентуса у Боку готова ствар, иако о томе још нема званичне потврде из Торина, или Буенос Ајреса.

"Срећни смо што смо омогућили повратак Тевеса у Буенос Ајрес", рекао је Мартучи. Тевес ће бити представљен као нови играч Боке на Бонбоњери 7. јула.

Тридесетједногодишњи Тевес, познат по надимку "Апач" играо је за Боку од 2001. до 2004, пре него што је прешао у бразилски Коринтијанс. Он се 2006. придружио Вест Хему, па Манчестер јунајтеду, пре него што је 2009. прешао у Сити за више од 60 милиона долара.

Тевес је постао члан Јувентуса 2013, после четири успешне сезоне у Ситију, да би протекле био други најбољи стрелац италијанске Серије А са 20 голова за Јувентус који је освојио титулу првака Италије и играо у финалу Лиге шампиона, где је изгубио са 3:1 од Барселоне.

Коментари / 0

Оставите коментар