Бандаловски: Гробари нам чувају леђа!

Гробари сунајбољи део клуба! Сад о мени нико ништа лоше не прича! „У Партизану су сви добри и као људи и као фудбалери“, сматра бугарски репрезентативац.

Фудбал 25.06.2015 | 11:00
Бандаловски: Гробари нам чувају леђа!

Прво Иван Иванов, сад Валери Божинов, а између њих Иван Бандаловски. Хумска 1 као да је постала место за окупљање бугарских репрезентативаца, па навијачи Партизана с правом очекују да последњи новајлија настави традицију освајања шампионских трофеја.

Као што су то чинили штопер и десни бек...
"Задовољан сам што смо минуле сезоне узели титулу и што сам се, захваљујући играма у црно-белом дресу, вратио у репрезентацију. Сад чекамо квалификације и надамо се пласману у групе Лиге шампиона“, објавио је план Бандаловски који се ових дана налази у улози домаћина Божинову током припрема српског првака на Тари.

Не чуди, с обзиром на њихово дугогодишње познанство, чињеница да су били саиграчи и цимери у млађим репрезентативним категоријама, касније и у А тиму. Судећи према Ивановљевим речима, бившем нападачу Лечеа, Фјорентине, Јувентуса, Манчестер Ситија неће бити тешко да се прилагоди у новој средини.
"Менталитет у Србији је исти као у Бугарској, а у Партизану су сви добри и као фудбалери и као људи. После само две седмице међу црно-белима сам се осећао као сам овде две године. Знате, у Бугарској су људи мало негативни, док је овде ситуација другачија што се тиче коментара јавности и новинара. Опет, кад сам се вратио у репрезентацију навијачи ЦСКА су били задовољни, некима је било смешно, међутим сад о мени у мојој отаџбини нико не прича ништа лоше“.

Бандаловски је посебно импресиониран амбијентом на Партизановим утамицама и подршком са јужне трибине.
"Мало пута у каријери можеш да доживиш да играш значајну утакмицу пред крцатим стадионом, као што је био случај у вечитом дербију. Тад сам схватио у колико великом клубу играм. Што се тиче навијача - нема шта да се прича, све се види. Они нам чувају леђа, најбољи су део клуба, прате нас где год играмо“.

Ко зна, можда ће Гробара бити и у Грузији на реваншу другог кола квалификација за Лигу шампиона против тамошњег првака Диле Гори.
„То је екипа коју можемо да победимо, али не смемо да је потценимо. Данас сви играју фудбал, морамо да буде спремни и концентрисани, али мислим да је Партизан бољи и да ће наставити квалификације. Пре тога нам почиње сезона утакмицом Суперкупа са Чукаричким, желимо да освојимо трофеј, а онда се молим да наредног лета подигнемо дуплу круну“, рекао је Иван Бандаловски и честитао Партизановим омладинцима - Андрији Живковићу, Миладину Стевановићу и Ивану Шапоњићу - титулу првака света уз коментар „види се да Србија добро ради са клинцима“.

За велики успех екипе Вељка Пауновића само речи хвале имао је Петар Грбић који се брзо прешалтао на клупске обавезе и оценио као повољну околност то што ће Парни ваљак бити домаћин у првој утакмици другог елиминационог кола.
"Мислим да је боље што ћемо први меч играти код куће, покушаћемо да направимо што бољи резултат како бисмо растерећено отишли у Грузију, где нас чека пакао у смислу временских услова. Сигурно ће стручни штаб добро скаутирати ривала, схватићемо озбиљно ту утакмицу и верујем оправдати улогу фаворита“, додао је крилни везиста.

Коментари / 0

Оставите коментар