Севиља замјену за Карлоса Баку нашла у Лучанима?!

Трансфер бомба из Лучана: Патрик Езе Фрајдеј мења Карлоса Баку у Севиљи?! Прича се развија, Херта је такође у игри, за најбољег стрелца Суперлиге се интересује и Стандард. Младост очекује историјски трансфер!

Фудбал 25.06.2015 | 08:20
Севиља замјену за Карлоса Баку нашла у Лучанима?!

Пре годину дана је био вишак у Напретку, а данас је жеља освајача Лиге Европе. Први стрелац Суперлиге, Патрик Езе Фрајдеј би најбољу сезону у каријери могао да крунише преласком у Севиљу!

Шпански клуб је загризао за популарног Петка, а први контакти између Севиље и Младости су већ успостављени. МОЗЗАРТ Спорту је потврђено из Лучана да су направљени први кораци у преговорима са Севиљом, али и да је немачка Херта такође загризла за Фрајдеја. Немци би ускоро требало да доставе понуду. Подсетимо, прво је интерес за Фрајдеја показао Нант, потом се и укључио и Стандард који још није одустао, а сада је и Севиља у трци за потпис нигеријског нападача.

Не зна се које обештећење Младост тражи за свог најбољег играча, али неће бити изненађење ако трансфер на крају буде реализован за суму између 1.500.000 и 2.000.000 евра

Фрајдеј је заблистао ове сезоне у дресу Младости, постао најбољи играч Суперлиге, а гласовима колега је изабран и за најбољег играча такмичења. Уколико дође у Севиљу, био би једна од алтернатива за Карлоса Баку који је на излазним вратима клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар