Мурић ће бити спреман за сљедећу сезону!

Словенац из редова Партизана оперисао раме и Душко Вујошевић рачуна да ће опоравак трајати три до четири месеца.

Кошарка 24.06.2015 | 12:40
Мурић ће бити спреман за сљедећу сезону!

Едо Мурић оперисао је раме, са којим је имао доста проблема током недавно завршене сезоне. Операција је протекла добро и крилног играча Партизана сада очекује дужи опоравак.

Ипак, иако се претпостављало да би ван паркета могао да буде и пола године, тренер Партизана Душко Вујошевић најављује да би пауза могла да буде готово дупло краћа.

"Едо је оперисао раме, због кога је већ паузирао крајем прошле године. После оперативног захвата, уследиће пауза од три, четири месеца, али Партизан рачуна на свог играча", изјавио је за "Спорт" Вујошевић.

Тренер Партизана тако је оповргао гласине да би репрезентативац Словеније могао да промени средину, будући да се шушкало да је Армани заинтересован да га доведе овог лета.

Вест коју су пренели италијански медији многи су схватили озбиљно због тога што се Партизан налази у нимало завидној финансијској ситуацији, па су практично сви играчи слободни да промене средини без обештећења због дугова.

Мурић је стигао у Партизан прошлог лета из Крке, али је имао доста проблема са повредама. У АБА лиги просечно је бележио 11,3 поена, четири скока и две асистенције по мечу, а у Еврокупу 14 погодака, 4,1 ухваћену лопту и 2,4 асистенције. У Суперлиги је одиграо 13 мечева, уз просек од 8,8 поена, 4,2 скока и две асистенције по утакмици.

Коментари / 0

Оставите коментар