И Нови Сад дочекао шампионе!

Светске шампионе, чланове младе репрезентације Србије који наступају или су наступали за ФК Војводина, Новосађани су дочекали на Штранду, плажи на Дунаву.

Фудбал 23.06.2015 | 18:40
И Нови Сад дочекао шампионе!

Програм свечаног дочека почео је у 20 сати, а у њему су учествовали новосадски бендови "Апсолутно романтично", Зоруле и Амајлија, а браћа Милинковић-Савић, Вања и Сергеј, Срђан Бабић, Мијат Гаћиновић, Радован Панков и помоћни тренер Милан Косановић, на бину су дошли нешто после 23 сата.

Када су се појавили, Штранд је "експлодирао", почео је величанствен ватромет, упаљено је на десетине бакљи и громогласно се скандирало "Шампиони, шампиони".

Очигледно изненађени огромним бројем људи који је дошао да их поздрави, фудбалери су се кратко обратили и рекли да титула припада српском народу и да су је заслужено освојили на Новом Зеланду.

Пре младих фудбалских репрезентативаца, на бину на централном платоу Штранда, бурно поздрављени од присутних, изашли су и ватерполисти репрезентацији Србије, који наступају за ВК Војводина, а који су у Бакуу освојили златну медаљу на првим европским играма.

Организатори дочека у Новом Саду били су град Нови Сад, ЈКП Градско зеленило и ФК Војводина.

Коментари / 0

Оставите коментар