ЕП - Марина: Да се осветимо Туркињама!

Селекторка српских кошаркашица Марина Маљковић рекла је да наш тим у среду очекује ‘Дан Д’, када играју четвртфинале Европског првенства са Турском.

Кошарка 23.06.2015 | 18:00
ЕП - Марина: Да се осветимо Туркињама!

Репрезентација Србије је заузела четврто место у својој групи у другој фази шампионата у Мађарској и Румунији после пораза од Литваније са 73:72 у неизвесној завршници.

“Сада нас чека Турска, феноменалан тим, екипа која игра најбоље у овом тренутку. Играмо толико велику утакмицу са њима, а нема већег мотива од тога да су нас победиле 2013. у борби за бронзу на Европском првенству и 2014. у четвртфиналу на Светском првенству”, рекла је Маљковићева после пораза од Литваније.

Маљковићева се потом осврнула на пораз од Литваније, после дуела у којем је наш тим у једном тренутку имао и 18 поена предности.

“Феноменална прва четвртина, за пример, потом смо велику разлику недопустиво испустиле, правили смо грешке невероватном брзином. Литванке очигледно воле тако да играју, да губе 15 разлике, па да се враћају, то им је јача страна”, рекла је Маљковићева.

Дуел Србије и Турске отвара четвртфинале, а тај меч на програму је у среду од 18.00 у Будимпешти.

Коментари / 0

Оставите коментар