Да ли су се возачи редовно мијењали?

Министар полиције Небојша Стефановић навео је да ће истрага утврдити како је дошло до несреће и да ли су возачи преузимали смене на време.

Србија 22.06.2015 | 14:04
Да ли су се возачи редовно мијењали?

У несрећи код Бубањ потока погинуо је један, а повређено више од 60 туриста који су се враћали са летовања у Грчкој.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изразио је наду да ће полиција данас у поподневним сатима имати више детаља о разлозима који су довели до аутобуске несреће.

У несрећи код Бубањ потока погинуо је један, а повређено више од 60 туриста који су се враћали са летовања у Грчкој.

Стефановић је на конференцији за новинаре рекао да је, за сада, утврђено да је аутобус пре несреће возио у средњој траци аутопута и да је, из још неутврђених разлога, прешао у зауставну траку, пробио заштитну ограду, возио неко време по зеленом појасу и онда се преврнуо када је ударио у бетонски део поред пута.

Министар је рекао да ће истрага утврдити како је дошло до те несреће и да ли су возачи преузимали смене на време.

Он је подсетио да је са министром здравља Златибором Лончаром јутрос посетио повређене у Ургентном центру и Клиници у Тиршовој и да је од свих повређених у најгорем положају једно дете које је тешко повређено, али за које лекари верују да није у животној опасности.

Стефановић је похвалио реакцију хитних медицинских и ватрогасних екипа које су брзо изашле на место несреће и адекватно пружиле помоћ унесрећеним путницима.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

тyра

22.06.2015 12:18

Трагедија! :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркан

22.06.2015 14:02

Реци ти нама јел полиција контролисала овај аутобис?То је питање за тебе министре полиције.Шта ти раде силни полицајци ако он дође до Бубањ потока па се сурва.Прошао је целу Србију и ником ништа,прошао и границу и ником ништа.Па сад кад га видим могу и ја да причам бајке.Министре полиција ти је корумпирана они гледају где да мазну који евро,њих овај аутобус не занима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тони

22.06.2015 14:07

Лепо Вуциц реце "Летујте у Србији " !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин бл

22.06.2015 14:37

Кркане прави си кркан. Немас појма.

ОДГОВОРИТЕ