Стевановић понос Семберије и Српске

Историјски успјех Омладинске репрезентације Србије на Свјетском првенству бурно је прослављан широм Србије, али и у Републици Српској, одакле потичу четворица репрезентативца, а међу њима и Миладин Стевановић из семберског села Доњи Загони.

Република Српска 22.06.2015 | 08:25
Стевановић понос Семберије и Српске

Породица Миладина Стевановића, родбина и пријатељи историјски успјех орлића прославили су у семберском селу Батковић код родбине јер је његов отац Радислав Стевановић због пословних обавеза утакмицу пратио у Теслићу. Иако Миладин није био у првој постави сви су на њега поносни као и на остале репрезентативце Србије.

- "Најтеже ми је било када је репрезентација играла утакмицу против Сједињених Америчких Држава, јер је Миладин на тој утакмици играо па је некако та утакмица за мене имала посебан значај. Наравно, финална утакмица против Бразила била је најбитнија с тога сам поносна на нашу младу репрезентацију", каже мајка Миладина Стевановића, Снежана.

Своје емоције није могла да сакрије ни сестра Славица Стевановић која током Свјетског првенства на Новом Зеланду провела уз мале екране бодрећи репрезентацију Србије.

- "Мој брат је мој велики понос, јер је остварио велики успјех са само деветнаест година. Још сам под утиском јер још не могу да вјерујем да је реперезентација Србије у којој игра мој брат првак свијета, једва чекам да се брат врати па да емоције и радост заједно подјелимо" рекла ја за портал ИнфоБијељина Миладинова сестра Славица.

Млади фудбалер Партизана један је од играча о којем се у посљедње вријеме доста говори након одличних игара на Новом Зеланду. У београдске црно-бијеле дошао је са једанаест година из семберског премијерлигаша Радника из Бијељине.

- "Играо је у Раднику из Бијељине али није био регистрован, тако да му је прва званична дестинација београдски Партизан. Миладин је отишао у Партизан на позив тадашњег тренера Никице Клинчарског. Клинчарски је замолио мог мужа Радислава да Миладина пусти да оде на припреме са Партизаном на шта смо ми пристали. У Партизан је отишао са једанаест година, ми смо му увијек били велика подршка. Званично се преселио у Београд у четранестој години гдје је и сада" каже мајка Снежана.

Његов отац Радислав је такође био фудбалер , наступао је за Угљевички Рудар. Финале против Бразила пратио је у Теслићу због пословних обавеза. У породици поносно истичу да Стевановићи настављају фудбалску традицију. Иначе, историјски успјех репрезентације Србије прослављен је јуче и на улицама Бијељине.

Извор: Инфо БН

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Пејиц

22.06.2015 06:44

Момцино, зив и здрав био. Цеститамо ти од срца. Породица Пејиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУКА

22.06.2015 07:28

АКО Бог да да ми будеш барем ко Џеко или Миске

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

22.06.2015 10:53

Ипак це бути као Ивановиц или Пикси.

Name

реалан

22.06.2015 07:44

Свака цаст момку, а и цеститке породици. Најзалосније је сто ја овакав таленат отисао да игра за другу земљу (занемаримо све препирке око тога која је то земља), јер на залост свих нас, постали смо расадник талената, као да смо у најмању руку Кина или нека друга велика земља, па увијек имамо милионе јос таквих. На залост, дрзава не води рацуна ни о цему, па ни овој сфери зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.јука

22.06.2015 07:47

Мозда И буде ако буде хтјео играти за дрзаву родјења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

22.06.2015 10:51

Слијепац видис за коју државу игра .

Name

Цхиле

22.06.2015 08:07

Свака цаст момку и његовој породици који су га свих ових година бодрили, трновит је то пут. Бијељино буди поносна на њега. Овај момак треба да буде узор младјима. Свако добро у наставку каријере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

22.06.2015 09:11

СРБИЈАААА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

22.06.2015 10:55

Какав Џеко и бакраци посто је из Семберије нек буде као Саво Милосевиц.

ОДГОВОРИТЕ