Кузма иде из Интера, али не зна гдје?!

Српски интернационалац Здравко Кузмановић највероватније ће овог лета напустити милански Интер, али и Италију, и преселити се у клуб из Немачке или Енглеске.

Фудбал 22.06.2015 | 09:20
Кузма иде из Интера, али не зна гдје?!

Кузмановићу је, као и Фредију Гуарину, Хернанезу и Хуану Хесусу, одређена откупна цена за коју други клубови могу да их доведу, а интересовање за везисту који је забележио 51 наступ за наш национални тим влада велико интересовање.

Пре свега, 27-годишњак је жеља Шалкеа, који у својим редовима има већ једног српског репрезентативца Матију Настасића, а због тога што ове године клуб није изборио пласман у Лигу шампиона, предстоји им велико реновирање тима.

Такође, некадашњег фудбалера Базела. Фјорентине и Штутгарта жели и Борусија Менхенгладбах, која тражи начин да се појача за елитно такмичење, у коме ће ове сезоне учествовати по први пут.

Ситуацију на тржишту прати и Вердер из Бремена, који није атрактивна мета као прва два бундеслигаша, па ће морати да понуди већи новац да би приволео Србина.

Уколико Кузмановић пак не жели да се врати у Бундеслигу, у којој је играо од 2009. до 2013. године, могао би да заигра и у Премијер лиги, пошто је наводно интересантан Вотфорду и Вест Хему.

Оба клуба ће се у наредној сезони вероватно борити за опстанак, а посебно бивши клуб Славише Јокановића, који је тек изборио пласман у највиши ранг енглеског фудбала.

Вредност Кузмановића је процењена на око 5 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар