Бразилци шокирани: Ово много боли!!!

Нису баш сви водећи медији у Бразилу пропратили са највећом пажњом финале Мундијалита са Србијом, у центру пажње била је суспензија Нејмара са Копа Америка, али они који су писали о поразу са 2:1, жалили су за пропуштеним приликама и због фантастичних одбрана Предрага Рајковића.

Фудбал 20.06.2015 | 14:15
Бразилци шокирани: Ово много боли!!!

"Ланце.нет" је са "Ово боли! Бразил је доминирао, али је гол на крају продужетака донео титулу првака света Србији" испратио финални дуел.

"Било је време да Бразил приграби шести трофеј првака света, селекција је била супериорна у већем делу меча, али је Србија на крају славила. Пресудио је гол Максимовића, техничка супериорност петоструких шампиона била је често видљива током меча, а Србија је славила и захваљујући голману Рајковићу, играчу меча", пише "Ланце.нет".

За пропуштеним приликама жалио је и "Фолха де Сао Пауло".

"Бразил је доминирао и тражио пут до тријумфа у 90 минута, али је у продужетку изгубио са 2:1", пише овај лист, уз похвале на рачун младог голмана Рајковића.

"Зеро Хора" из Порто Алегреа види добар залог за будућност, а и даље боли пораз од Немачке са 7:1 на прошлом Светском првенству одржаном у Бразилу.

"Бразилска селекција одиграла је сјајно на турниру, али је рекла збогом шестој титули првака света у продужетку против Србије. Пропуштена је прилика да се изједначимо са Аргентином по броју титула, али је екипа Рожерија Микале играла атрактивно и показала блиставу и обећавајућу будућност, годину дана после пораза сениора од Немачке са 7:1 у полуфиналу Мундијала, што је показало да су потребне промене", пише "Зеро Хора".

Коментари / 0

Оставите коментар