Квинс: Троицки ''средио'' и ''бомбардера'' Изнера!!!

Виктор Троицки је наставио са фантастичним партијама и пласирао се у полуфинале турнира у Квинсу победом над Џоном Изнером са 7:6 (5), 6:3.

Тенис 19.06.2015 | 22:00
Квинс: Троицки ''средио'' и ''бомбардера'' Изнера!!!

Након што је наш тенисер други пут узастопно очитао лекцију Марину Чилићу, ред је дошао да и Американац, 18. на светској ранг листи, осети његову снагу.

У полуфиналу у суботу га чека велики изазов у виду Ендија Мареја, од кога је до сада поражен у свих шест претходних сусрета.

Троицки се одлично носио са Изнеровим убојитим сервисима, и сам одлично сервирао и у 11. гему пропустио три шансе за брејк, па је први сет одлучен у тај-брејку. Тамо је боље заиграо Виктор и са два мини-брејка дошао до 5:1, затим је Американац запретио и смањио на 6:5, али је наредни поен припао нашем тенисеру за велики корак ка тријумфу.

И у другом сету врло слична слика - Троицки је пропуштао брејк шансе, укупно 10 и тек је 11. прилику искористио да одузме сервис Изнеру, за 5:3. То је био кључни тренутак, јер је у наредном гему са нулом дошао до великог тријумфа после свега 73 минута.

Коментари / 0

Оставите коментар