Бобар осигурање у Окружном тужилаштву!

Случај Бобар банка је у Тужилаштву БиХ након што је лутао од Окружног тужилаштва Бијељина до Специјалног тужилаштва и назад.

Република Српска 18.06.2015 | 19:29
Бобар осигурање у Окружном тужилаштву!

Агенција за осигурање Републике Српске Окружном тужилаштву Бијељина доставила је информацију о пословању Бобар осигурања због сумњи у незаконито пословање. У Окружном тужилаштву Бијељина нису били у могућности да дају изјаву али су раније потврдили да су примили информацију из Агенције за осигурање и да су информацију прослиједили Центру јавне безбједности Бијељина.

Готово истовремено Бобар осигурање је на берзи понудило акције вриједне седам милиона марака. У Бобар осигурању сматрају да на тај начин могу обезбиједити нормално пословање и излазак из кризе. У агенцији за осигурање у овом потезу Бобар осигурања не виде ништа спорно.

У Агенцији за осигурање појашњавају да су Бобар осигурању изрекли низ додатних мјера као што су ограничење располагања средствима друштва и додатно извјештавање. Сљедећи потез Агенције усљедиће евентуално тек након што се покаже хоће ли започета емисија акција Бобар осигурања бити успјешно завршена.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

стедиса

18.06.2015 15:17

дал´ нису они узели себи моје паре - ко зна ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн тв

18.06.2015 15:50

Засто сте Ви увијек први побогу а знате све о насем Бати...само будите људи И он је Вас ститио гдје год је стигао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

18.06.2015 18:39

Треба форсирати питање Бобар Банке сваки дан. Треба све те стакоре и бубасвабе из њихових јазбина истјерати. Треба их притискати свакодневно. Све су то насе паре људи моји па несмију се они тако извуци. Толика је имовина покрадена и ником ниста,ми да врацамо тудје кредите и губитке па докле це народ да цути ! Објавите о овим лоповима из РиТЕ Гацко ста раде људима: хттп://мојахерцеговина.цом/трновит-пут-педесетак-гатацких-породица-до-приватизације-станова/

ОДГОВОРИТЕ