Кристијано, не желе те више у Реалу!

У анкети коју је спровео АС више од половине навијача Краљевског клуба гласало да португалски суперстар напусти Бернабеу.

Фудбал 18.06.2015 | 19:15
Кристијано, не желе те више у Реалу!

Звучи чудно на прво читање, али Кристијано Роналдо не ужива више поверење навијача Реал Мадрида. Јесте да је португалски суперстар после драматичних мечева са Шалкеом добио порцију белих марамица, али касније се чинило да фанови краљевског клуба у Кристијану виде човека способног да у Мадрид донесе прегршт трофеја.

Добитник Златне лопте је пообарао силне рекорде, али на клупском плану имао је разочаравајућу сезону. Реал је остао „кратак“ у шампионској трци са Барселоном, Јувентус је био бољи у полуфиналу Лиге шампиона... А недовољан сјај Кристијана Роналда у мечевима одлуке утицао је на расположење навијача.

Наиме, у анекети коју је спровео мадридски дневник Ас више од половине анкетираних навијача Реал Мадрида се изјаснило да би Роналдо требало да напусти клуб. За ту опцију је гласало 50,4 посто анкетираних навијача Мадриђана...

Међутим, Роналдо ће и у наредној сезони шпартати теренима широм Шпаније. Нови тренер Рафаел Бенитез га види као централног нападача...

Коментари / 0

Оставите коментар