Ибрахимовић послао поруку! Близу је…

У Дохи су у току преговори. Шведски ас на званичном налогу од данас не прати клуб чији је члан.

Фудбал 19.06.2015 | 16:15
Ибрахимовић послао поруку! Близу је…

У Катару се воде преговори и ломе копља око повратка Златана Ибрахимовића у Милан, а шведски ас је послао поруку која би могла да узначи да је завршио са каријером у ПСЖ.

Ибрахимовић је на свом Твитеру профилу до сада пратио само три налога. Шведски Волво који му је спонзор., затим званични налог Пари Сен Жермена као и налог за навијача ПСЖ-а у Шведској. Од данас Ибра прати једино Волво, пошто је отпратио два налога клуба чији је члан.

Занимљив сигнал с обзиром на то шта се све дешава. Ибра је јуче допутовао у Доху са својим дугогодишњим менажером Мином Рајолом. Данас су започели преговоре са Насером ал Келаифијем о условима преласка у Милан. Први човек ПСЖ није желео да се одрекне прве звезде, али изгледа да ће морати.

Ибрахимовићу је доста Француске и Париза, жели у Италију, а и супруга Хелен га притиска у тој намери. Милан је једина опција и остаје још да пронађе заједнички језик са челницима Светаца. Спреман је да се одрекне великог новца који би му припао у последњој години уговора. У Паризу је зарађивао 14.000.000 евра годишње, у Милану неће моћи да добије више од 8.000.000 по сезони.

Све мирише на разлаз са Свецима и повратак на Сан Сиро. Можда чак до краја вечери стигне потврда из Дохе.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бозидар

19.06.2015 15:08

Има ли да је неки лош директор дао оставку или лош политичар отишао заувјек из политике или отворена фабрика за 1000 радних мјеста то овом народу треба а Ибра ?

ОДГОВОРИТЕ