Фалкао у Челсију!

Радамел Фалкао остаће у Премијер лиги, прешао је у редове шампиона Челсија, који га је попут Манчестер Јунајтеда позајмио од Монака.

Фудбал 17.06.2015 | 23:00
Фалкао у Челсију!

Колумбијац је прошле сезоне постигао само четири гола на 26 утакмица у Премијер лиги, па је Јунајтед одустао од права на куповину.

Међутим, Жозе Мурињо верује да ће успети да врати Фалкаа у форму од пре годину и по, која га је учинила једним од најбољих нападача данашњице. Челси и Монако су наводно направили сличан договор какав је француски клуб имао са Јунајтедом прошлог лета.

Фалкао је у центар пажње дошао у Порту пре пола деценије када је постигао 21 гол на 21 европској утакмици. 2011. је прешао у Атлетико Мадрид за 40 милиона евра и дао 70 голова на 90 настуап.

Две године касније прелази у Монако за 60 милиона евра и постиже 13 голова на 22 меча, након чега је уследила тешка повреда колена.

Пропушта Светско првенство, али се очекивало да ће по доласку у Јунајтед опет бити онај стари. Међутим, препознатљиви "тигар" је нестао, а Луј ван Гал га је често критиковао због слабе физичке спреме.

Коментари / 0

Оставите коментар