Галијанијеви ''питбулови'' јуре на све стране!

Луиз Адријано за „џ“, преговори се воде у Дохи, Мадриду, Монте Карлу, Чилеу...Бразилац би могао да комплетира трилинг са Џексоном и Ибром. Понуда за Кондогбију отишла на 27.000.000 евра, у игри је и Абденур. Турчин у Мадриду завршава Арду Турана, Миха захтева Соријана…

Фудбал 16.06.2015 | 23:00
Галијанијеви ''питбулови'' јуре на све стране!

Прелазни рок није званично ни почео, а Милан тражи појачања на све стране охрабрен финансијском ињекцијом новог акционара из Тајланда и помоћи у виду моћног фонда Дојен спортс који одлучује о судбинама многих познатих фудбалских имена широм Европе.

Галијанијев пријатељ и познати менаџер Мино Рајола је данас у Дохи где преговара са челним људима Пари Сен Жермена о повратку свог клијента Златана Ибрахимовића на Сан Сиро. Такође, Галијанијев асистент Роко Мајорино и клупски лекар Родолфо Тавана су отпутовали на Копа Америка у Чиле да ставе тачку на трансфер Џексона Мартинеза који мора да прође лекарске прегледе и за 32.000.000 евра уз 4.000.000 евра евентуалних бонус појача Росонере.

Двојица људи из Дојена су по директиви Милана вечерас у Монте Карлу на састанку са руководством Монака, а за сутра је најављен долазак Галијанија. Миланов трансфер гуру је подигао понуду за Жофрија Кондогбију са 25.000.000 на 27.000.000 евра и очекује се да Монако коначно попусти. Поготово што Дојен држи део власништва над Кондогбијиним уговором. Новост је да се Галијани распитује и за трансфер Монаковог дефанзивца Ајмена Абденура. Он је заправо резервна опција за Росонере ако се искомпликују ствари око куповина Миранде из Атлетика и Матса Хумелса.

Од јутрос, Милан преговара и са турским менаџером Ахмедом Булутом који води рачуна о каријери Арде Турана. Росонери желе Турчина, Атлетику је ово последња шанса да нешто заради на његовој продаји.

Ипак, највећа вест дана за Росонере је да је клуб на прагу договора са бразилским нападачем Луизом Адријаном из Шахтјора. Он је дуго времена био мета Роме, али су људи из Милан ступили у контакт са њим и наводно му дали понуду која се не одбија. Бразилац има уговор са Шахтјором до 31. децембра после чега је слободан играч и Милан жели да га доведе тада без плаћања обештећења, али да већ сада потпише предуговор.

Такође, могла би да буде испуњена и једна жеља Синише Михајловића. Он жели свог бившег пулена из Сампдорије, Роберта Соријана.

Коментари / 0

Оставите коментар