Спремите се за рат и највећи трансфер у историји!

Признао је и Зидан: Погба може све, Реал га хоће! Када Зидан каже да се диви неком играчу, онда је јасно шта је у питању. Лицитација ће ићи и на преко 100.000.000 евра, Барселона се неће предати, а осталима остаје да чекају епилог битке шпанских титана.

Фудбал 16.06.2015 | 18:20
Спремите се за рат и највећи трансфер у историји!

Име које ће обележити прелазни рок у Европи је дефинитивно Пол Погба. Гледаћемо прави рат овог лета за аутограм феноменалног Француза из Јувентуса који је на мети готово свих великих европских клубова.

Али када дође до ситуације да је играч толико посебан и да га желе сви, онда се само два клуба питају: Реал Мадрид Барселона! Када они нациљају некога, ту Манчестери, Челси, ПСЖ, Бајерн, Италијани и остали не могу ништа и остаје им само да седе и чекају.

Извесно је да ће Пол Погба бити следећа мета рата шпанских дивова, а данас је стигла и потврда из Мадрида да је Погба прва жеља.

Легенда Јувентуса и Реала, Погбин земљак Зинедин Зидан открио је да је ас Јувентуса жеља Реала.
“Многи клубови су заинтересовани за њега, а међу њима је и Реал Мадрид. Неминовност је да су талентовани играчи попут њега на мети великих клубова. За његов напредак је најважније да буде у некој здравој средини. Погба је феноменалан играч. Оно што ми се највише свиђа код њега је што на терену може да уради све. Он је комплетан играч који постиже голове и вуче екипу напред”, рекао је Зидан.

Када Реал овако нациља неко појачање онда планове може да му поквари само Барселона. Јувентус је овде жртва која једину утеху има у томе што ће се добро наплатити. баш као и у случају чувеног Зидановог преласка из Јувентуса у Реал, тако би и Погба могао да испише историју фудбала.

Зидан је у Јувентус дошао за само 3.500.000 евра, а отишао за светски рекорд од 73.500.000 евра. Нешто слично је могуће и са Погбом. Стара Дама га је довела без обештећења, а ако јој га неко буде преотео мораће за то да плати суму од девет цифара и сруши светски рекорд у висини тренера. Јувентус жели да задржи Погбу, то није спорно. Међутим ако стигне Реалова или Барсина понуда од 100.000.000 евра или више, Јуве ће бити немоћан као у случају Зидана.

Међутим, опрез и са Барселоном. Каталонци не крију да хоће Погбу, имају проблем регистрације нових играча до јануара, али се и даље надају да је могуће. Није им проблем да искеширају преко 100.000.000 евра, већ су побеђивали љутог ривала у тркама за потпис Нејмара и Суареза.

Све мирише на рат шанских дивова за потпис момка којем се предвиђа да је сигуран освајач Златне лопте у будућности. У овом тренутку на тржишту не постоји атрактивнији играч од Погбе. А, када се појави такав фудбалер, сви знају шта то значи на фудбалској пијаци...

Коментари / 0

Оставите коментар