Кога Илић жели у квалификацијама за ЛШ?

Капитен Партизана Саша Илић рекао је да су амбиције црно-белих увек исте - освајање свих домаћих трофеја и што бољи наступ у европским такмичењима.

Фудбал 17.06.2015 | 08:20
Кога Илић жели у квалификацијама за ЛШ?

"У Партизану су амбиције увек исте, освајање свих домаћих трофеја и да се направи искорак у Европи. То је све лепо када причамо, али није ни мало лако. Потребно нам је много среће да нас заобићу повреде и да се доведу адекватна појачања како би се све то остварило", рекао је Илић

Фудбалери Партизана окупили су се у Београду на почетку припрема за нову сезону.

"Тек је почетак припрема. Нас су у последњих пет, шест месеци напустили носиоци игре - Данко Лазовић, Петар Шкулетић, Никола Дринчић, Саша Марковић и Владимир Волков. На нама је тежак задатак да уз појачања надокнадимо њихов одлазак", рекао је капитен шампиона Србије.

Жреб за друго коло квалфикација за Лигу шампиона обавиће се 22. јуна.

"Жеље постоје, реално у рангу смо са екипама са којима се можемо срести. Има неколико екипа које су јаке, попут шампиона Казахстана, Румуније или Словачке. Волео бих да извучемо неког првака из неке околне земље и да опет одемо на Малту", рекао је Илић.

Црно-бели на први део припрема путују 17. јуна на Тару, где ће одиграти један припремни меч. У Београд се враћају 25. јуна, где ће три дана касније одиграти још једну контролну утакмицу, а потом путују на Похорје, у Словенији, на други део припрема.

На Похорју ће боравити од 29. јуна до 9. јула и тамо ће одиграти три припремна меча, а имена противника ће бити накнадно саопштена.

Сезону ће отворити дуел са Чукаричким 11. јула у новоустановљеном Суперкупу Србије, а 18. јула почиње Јелен Суперлига и меч са Металцем из Горњег Милановца.

Друго коло квалификација за Лигу шампиона заказано је за 14. и 15. јул.

Коментари / 0

Оставите коментар