Видео: Паркер је у Звезди спавао, а за Антигву ''убија''!

Џошуа Паркер је прошлог јануара стигао као велико појачање у Црвену звезду, али је разочарао све постигавши само два гола, уз доста проблема са дисциплином.

Фудбал 16.06.2015 | 15:40
Видео: Паркер је у Звезди спавао, а за Антигву ''убија''!

Док је обевезе у црвено-белом дресу максимално избегавао и одмарао на плажи, за репрезентацију Антигве и Барбуде игра на највишем могућем нивоу.

Паркер је протекле ноћи био један од јунака свог тима јер је са два гола учествовао у невероватној победи над Светом Лусијом 4:1, додуше са два играча више и уз помало комичне поготке.

Антигва и Барбуда је од 85. минута до истека пет минута надокнаде времена постигла три гола чиме је преокренула пораз од 3:1 код куће и прошла у трећи круг квалификација за Светско првенство 2018. године.

Паркер је постигао први гол за вођство у 70. минуту, Федерик је девет минута пре краја из пенала изједначио, да би нову наду Антигви вратио Тевон пет минута пре краја.

Гол за продужетке у 93. минуту постиже управо Паркер, да би само два минута касније Тумва дотукао шокиране домаћине.

Паркер се није појавио на окупљању Звезде за почетак припрема за нову сезону, није ни био на списку Миодрага Божовића, а могао би да буде позајмљен једном руском клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар