Отворена школа за спонзоруше

Овог месеца на Менхетну одржава се семинар у организацији сајта СеекингАррангемент.цом под називом "Сугар Даддy Сцхоол" који жене обучава како да "уграбе" богаташа.

Занимљивости 15.06.2015 | 08:11
Отворена школа за спонзоруше

На овом семинару, одржаном 12. јуна, учестовало је више од 100 жена које имају жељу да пронађу спонзора који ће им омогућити луксузан живот.

"Новац брзо дође, али и оде. Кад научиш да добијеш шта год желиш, кад год то желиш, онда се лако навикнеш на такав начн живота. Једном сам отишла на састанак с једним мушкарцем који ми је дао само 1.000 долара. Више се нисам окренула за њим", прича 25-годишња Челзи..

Један од главних савета које су жене добиле на овом семинару јесте да не спавају са спонзором на првом састанку.

"Тиме ћете све упропастити. Натерајте га да жели више. То је начин да добијете више новца", саветује 25-годишња Кристен, једна од предавача на семинару.

Саветовано је и да пажљиво слушају шта им спонзор говори, "чак и ако их то не занима."

"Ви сте заправо добро плаћени психотерапеут. И иако је то понекад досадно, исплати се на дуже стазе", каже Кристен.

Поред тога, девојкама се саветује да разговарају о својим финансијским потребама, али да не делују очајно, нити "превише сексуално" на фотографијама.

"Они желе даму на улици, а звер у кревету. Ипак, будите искрене према себи. Ви нисте ескорт даме, то је веза. Тражите мушкарца који ће се бринути о вама и у томе нема ничег лошег. Све док сте искрене у вези оног што радите, у томе нема ништа лоше", рекла је једна од “професорки” и додала:

"Састанци нека буду на јавним местима, а не у хотелу или у његовом стану. Такође, пазите на дискрецију, немојте му слати превише порука."

Типичан "суггар даддy" је описан као богати мушкарац који младе жене обасипа поклонима у замену за сексуалне услуге. Углавном су то мушкарци који имају преко 40 година и зарађују око 250.000 долара годишње. Овај сајт броји 4,5 милиона корисника, а једна трећина мушкараца је ожењена.

"Суггар даддy није стари, напаљени перверзњак. То је оно што људи најчешће мисле, али то је стереотип. На овом сајту има и жена и мушкарца, само из једног разлога. Нема ничег лоше у томе ако је обострано", каже Брендон Вејд, оснивач пројекта СеекингАррангемент.цом.

Дакота, 28-годишња корисница сајта каже да се забављала са 50-годишњим мушкарцем који јој је месечно давао 10.000 долара.

"Посматрам то као свој посао - излажење на састанке за које бивам плаћена. Нисам проститутка, имам стандарде, једноставно желим више од живота", каже она.

Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Професионалне љубавнице

16.06.2015 08:06

Препоруцујем књигу Еротиц Еxцхангес од Нина Кусхнер. Тема је Париз у 18. стољецу и елитна проституција јер свидјало се то 'спонзорусама' или не то је то.

ОДГОВОРИТЕ