Чудо у Ђирони! Сарагоса од 0:3 код куће славила са 4:1 за финале плеј-офа!

Српски тренер одвео Сарагосу у финале плеј-офа после 0:3 у првој утакмици! Тим са Ромареде бориће се са Лас Палмасом за улазак у Примеру.

Фудбал 14.06.2015 | 20:20
Чудо у Ђирони! Сарагоса од 0:3 код куће славила са 4:1 за финале плеј-офа!

Чудо се догодило! Сарагоса је после пораза од 0:3 код куће успела да савлада Ђирону са 4:1 у реваншу и избори пласман у финале плеј-офа за пласман у Примеру, где ће се са Лас Палмасом борити за последње место у шпанској елити наредне сезоне.

Ово је свакако велики успех за српског стручњака Ранка Поповића који је на клупи клуба са Ромареде крајем новембра наследио Виктора Муњоза после четири меча без победе. Поповић је сјајно кренуо, забележио две победе и реми у три утакмице, након чега се Сарагоса вратила у борбу за плеј-оф.

Ђирона је уочи овог сусрета имала све у својим рукама, заиста је чудо требало да се догоди да би гости надокнадили на једном од најврелијих терена у Шпанији три гола разлике, али управо се то догодило! После првих 45 минта на семафору је стајало шокантних 0:3 (два пута Вилијан Хозе и једном Кабрера), да би у 67. минуту Хозе Фернандез погодио и четврти пут мрежу домаћег тима што је бацило на колена Каталонце. У тим тренуцима била су им потребна два гола да би изборили финале, један су дали у 73. минуту, међутим, то је било све, иако је Гранел у седмом минуту надокнаде погодио стативу.

Какав начин да изгубите све шансе за улазак у Примеру...

Да подсетимо, Лас Палмас је финале изборио нако јучерашњихн 0:0 на свом терену против Ваљадолида. У првој утакмици било је 1:1.

Коментари / 0

Оставите коментар