У Сјеверној Кореји вјеровати само Ким Џонг Уновим очима

Пар људи је ухапшено јер је снимало догађај, а хотел је горео сатима. Међутим, званичници демантују да је пожар уопште узбио.

Свијет 14.06.2015 | 14:37
У Сјеверној Кореји вјеровати само Ким Џонг Уновим очима

Призоре са фотографија на којима се јасно види пожар који је букнуо у једном од најпознатијих хотела у Северној Кореји тамошњи званичници оштро демантују!

Да све буде апсурдније, огромни облак црног дима види се јасно на сликама и долази тачно из правца две 43-троспратне куле “Корyо” хотела.


Ускоро је “процурело” да је пожар гашен сатима, као и да је пар људи ухапшено, јер  су снимали цео догађај.

– Полиција је ухапсила неколико странаца који су покушали да сликају хотел у пламену – рекао је за агенцију Ројтерс извор који је желео да остане анониман.

Иначе, Северна Кореја је вероватно најмистериознија и најизолованија земља на свету, па упркос фотографијама које је видео цео свет у државним медијима није било ни речи о пожару у хотелу “Корyо”.


Извор: Телеграф.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Којо

14.06.2015 12:44

Па људи се не оптерећују свачим као код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

14.06.2015 12:52

Па и Додик говори да је Република Српска једно велико градилисте, да економија расте да се добро зиви....морамо му вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик је исти

14.06.2015 12:52

Такав је и Додикв режим "пожар у привреди" а он нас убјеђује да је "благостање".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

14.06.2015 19:12

Овај је као Бакир исто и он казе да у Бих је сузивот нормалан и да нема вехабија.и да су у Маоци сви обријани и да су тамо да беру јагоде а не да припремају клање,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мд

14.06.2015 19:27

Па Бакир казе сто СЕ тице нас сузивот је могуц али наравно не мозе утјецати на тебе и слицне теби.Теби су вехабије ноцна мора и прва мисао ујутро кад СЕ пробудис.Ти сигурно Не мозес зивјети СА другим и другацијим.