Најављен као појачање Партизана, а оде у Звезду - Рендулић!

Искусни штопер договорио двогодишњу сарадњу са црвено – белима!

Фудбал 13.06.2015 | 21:15
Најављен као појачање Партизана, а оде у Звезду - Рендулић!

Кува на Маракани! Талентовани Немања Радоњић је пред потписом за Црвену звезду, а Миодраг Гроф Божовић добио је прво велико појачање. И то у дефанзивном реду. Доскорашњи штопер Чукаричког Зоран Рендулић обавезао се на двогодишњу сарадњу актуленом српском вицешампиону, потврђено је МОЗЗАРТ Спорту.

Искусни дефанзивац био је најтраженија роба из Суперлиге ове сезоне. Рендулића је жарко желео да ангажује Партизан, Чукарички му је нудио продужетак сарадње, али је Црвена звезда успела да победи велике ривале. Највише захваљујући утицају Миодрага Грофа Божовића који је инсистирао на доласку Рендулића.

Наиме, црногорски стручњак је гледао последњи дуел између Чукаричког и Црвене звезде, и тада га је Рендулић импресионирао. Имао је велику жељу да појача тим управо једним од најбољих играча Брђана у прошлој сезони.
„Тачно је, Рендулић је играч Црвене звезде. Договорили смо двогодишњу сарадњу. Он је био Божовићева жеља“, рекао је за наш портал Блажо Раосављевић.

Звезда ће ангажовањем Рендулића имати јаку конкуренцију у последњој линији тима. За два места у централном делу одбране конкурисаће Павићевић, Луковић, Рендулић, Јовановић, те Мбођ и суперталентовани Стојановић.

Коментари / 0

Оставите коментар