Видео анализа: Италија - највећи профитер српско-хрватских глупости!!!

Азури су имали много користи када су били у групи са Србијом и Хрватском у квалификацијама за ЕП.

Фудбал 14.06.2015 | 21:40
Видео анализа: Италија - највећи профитер српско-хрватских глупости!!!

Вероватно се Италијанима насмешио брк сваки пут када су видели да су у групи са Србијом и Хрватском! И прижељкиваће нас и убудуће, то је сигурно! А, зашто и не би, када могу да добију гратис играње пред празним трибинама, па чак и лагане бодове без по муке. Бодове које нису морали да зараде на терену!

Сви се добро сећамо чувеног инцидента из Ђенове 2010. године. Навијачи на челу са Иваном Богдановим направили су курцшлус пре меча квалификација за Европско првенство 2012. и прекинули га на самом почетку. Тај дуел је регистрован службеним резултатом 3:0 за Италију, а Азури се нису поштено ни ознојили. Играли су седам минута, једва да су се загрејали, нису постигли гол и зарадили су три бода. Није лоше, зар не?

Пет година после тих догађаја Италијани добијају нови "пакетић" од госпођице Фортуне. Прво, на мечу где су били домаћини Хрватској гостујући навијачи су дивљали, а онда су исту "културу" поновили и против Норвешке у Загребу, па је Хрватска добила суспензију навијача и празне трибине то баш када им у госте долази Италија. Дакле, гратис играње без присуства домаћих ватрених и бучних навијача на Пољуду. Молим лепо.

Али, ни то није све!

Дешавања у Сплиту и "угравирани" кукасти крст на терену сада су повод за нове бесплатне услуге Италијанима. Они су, наравно, одмах по окончања меча поднели пријаву због немилих сцена и сада чекају епилог. Не би било изненађујуће да добију нове бодове које нису зарадили. Или, да се Хрватској као највећем конкуренту одузму бодови. Може и тако.

Суштина није у томе да Италијани имају много среће, већ плод веома глупих потеза репрезентација са Балкана.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејанпд

14.06.2015 21:34

Не бих рекао да је било дивљања у Дјенови колико је то надувано да се оправда неправда,али није то сад ни важно, углавном, знају да нас је лако испровоцирати,па се служе тим и пали сваки пут, какó тад у Ђенови,тако и сад у Београду са дроном и то опет они талијани или шиптари,која случајност, мислим историјски исто је то,увијек су заједно против Србије, Југославије,итд, сложни као браћа. Како смо их некад тукли, балкански ратови, па Велики рат, Други свјетски...а они нас кукавички из Авиана,па жута кућа, Тирана, Јадранско море, па и Ђенова,па дрон. Бољи су.

ОДГОВОРИТЕ