Секс у свемиру

Мали корак за човека и велики за човечанство – захваљујући порно сајту “Порнхуб” ускоро ћемо моћи да видимо како изгледа секс у свемиру.

Занимљивости 13.06.2015 | 07:38
Секс у свемиру

Порно сајт "Порнхуб" тренутно тражи инвеститоре за филм за одрасле који би се снимао у Земљиној орбити.

Филм “Сеxплоратионс” могао би да буде снимљен следеће године, а за покривање трошкова преко краудфандинга траже 3,4 милиона долара. Реч је о огромној суми новца, али по свему судећи, неће бити проблем скупити га с обзиром на то да Порнхуб има 16 милијарди прегледа годишње.

Људи, бар колико је познато, нису до сада имали сексуалне односе у свемиру. Верује се да су они могући, без обзира на бестежинско стање, а осим тога, размножавање је кључ евентуалне колонизације других планета, пише Индепендент.

Из “Порнхуба” поручују да све раде “из љубави према сексу и науци” и да би на тај начин желели да се придруже пионирима свемира Армстронгу и Гагарину јер као и они “пркосе гравитацији, стварају историју и померају границе”.

За главне глумце већ су изабрани Ева Ловиа и Џони Синс пред којима је шест месеци ригорозних припрема за снимање у свемиру.

Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

драган

13.06.2015 21:08

ја бих много волео да будем порно глумац много волим секс са женама али неверујем да ће ми се ова жеља остварити дали неко може да ми помогне

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

14.06.2015 14:30

Како да не зови Зељку она испуњава зеље.

ОДГОВОРИТЕ