Паун: Момци ће показати да су прави ЛАВОВИ!

Селектор У20 Србије до 20 година Вељко Пауновић рекао је да се екипа неће задовољити самим пласманом у четвртфинале Светског првенства на Новом Зеланду.

Фудбал 13.06.2015 | 12:00
Паун: Момци ће показати да су прави ЛАВОВИ!

Омладинци Србије су у осмини финала савладали Мађарску 2:1 после продужетака, а следећи ривал им је САД (недеља, 6:30х).

"На оваквом такмичењу лаких противника нема, нарочито када су елиминације. Добро познајемо Американце, као и они нас, нема никаквих тајни. Сигуран сам да ће момци још једном показати какво лавовско срце имају", рекао је Пауновић.

"Против Мађарске тим је положио испит зрелости и сигуран сам да смо победом добили додатну мотивацију и снагу да истрајемо до самог краја ", додао је селектор "Орлића".

Фудбалер Немања Максимовић истиче да је задовољство исписивати историју у дресу репрезентације Србије.

"Када знаш да је цео тим даје све од себе, да сви гинемо један за другог, онда не постоји никакав умор који не може да се савлада. Мадјари су били сјајни, нисам очекивао да ће играти на тако високом нивоу, имали смо паклено тежак посао и срећа је била уз нас, коју смо апсолутно заслужили", навео је Максимовић.

Заменик капитена рекао је да не постоји фаворит у мечу против САД.

"Надам да ћемо имати више простора у нападу јер и САД хоће да игра офанзивно. Остварили су велики успех као и ми, али верујем да се ми ту нећемо зауставити. Шансе су подједнаке, нема фаворита и одлучиваће нијансе. На нама је да поновимо игру из мечева у групи, а такодје да имамо вољни моменат као са Мадјарима и не би требало да буде проблема", закључио је Максимовић.

У тим Србије се после одрадјене суспензије враћа Сергеј Милинковић-Савић, а санирани су и стомачни проблеми Мијата Гаћиновића, док ће дуел са Американцима због црвеног картона прескочити Милан Гајић.

Четврфинална утакмица СП између Србије и САД игра се недељу од 6.30 по српском времену.

Коментари / 0

Оставите коментар