Партизан звао Клеа, он неће! Дринчић је могао остати, али...

Бразилац Клео добио је позив да се врати у Партизан, али се захвалио и рекао да му је Азија приоритет. Други бразилски нападач - Маркињос - близу Хумске. Чукарички не да Рендулића. Дринчић одбијен за плату од 132.000 евра.

Фудбал 13.06.2015 | 10:30
Партизан звао Клеа, он неће! Дринчић је могао остати, али...

Управа Партизана покушава да доведе нове играче у летњем прелазном року и појача линије тима, али не иде све како црно-бели желе.

Лист "Спорт" објавио је да је Партизан звао свог некадашњег голгетера Клеа, што би обрадовало навијаче, али се Бразилац са српским пасошем захвалио црно-белима и рекао да му је Азија приоритет.

Зато су се црно-бели окренули другом бразилском нападачу - Маркињосу, а "Вечерње новости" сазнају да је трансфер близу реализације и да би он до почетка припрема, а то је 15. јун, требало да дође у редове српског шампиона.

Ако се то догоди, занимљиво, Маркињос ће потписати САМО шестомесечни уговор!?

Позиција нападача је бољка Партизана, али и задња линија. Партизан је желео Португалца Гонсала Брандао, али ни он није желео да дође, па је прва опција Зоран Рендулић, коме је истекао уговор са Чукаричким. Иако је било информација да су он и Партизан близу договора, "Спортски журнал" сазнаје да клуб са Бановог брда не жели тако лако да се одрекне искусног штопера.

Наиме, Чукарички му је понудио исту суму новца као и Партизан, са могућношћу да напусти Баново брдо без обештећења ако му стигне добра понуда из иностранства.

То је нова препрека за Партизан који би овог лета могао да остане без Словенца Бранка Илића (тренутно најплаћенији играч Партизана са 160.000 евра годишње), за кога је и те како заинтересован турски Гезтапе, друголигаш из Измира.

Из Партизана и вест, коју је објавио "Спортски журнал" да је Никола Дринчић могао да остане у клубу да му је управа изашла у сусрет у вези са новчаним захтевом. Дринчић је тражио исту плату као и прошле сезоне - 132.000 евра, али је добио одговор: Не може.

Коментари / 0

Оставите коментар