Бајерн: Швајнија не дамо, Геце је на продају!

Искусни фудбалер средњег реда могао би да оде из Бајерна само на свој изричити захтев, каже председник клуба.

Фудбал 12.06.2015 | 12:45
Бајерн: Швајнија не дамо, Геце је на продају!

Док Бастијан Швајнштајгер проводи одмор са девојком Аном Ивановић, прво у Паризу, сада у Србији, немачки медији спекулишу његовим одласком из Бајерна.

Као нови Швајнијев клуб већ неко време се помиње Манчестер јунајтед, међутим, председник Бавараца Карл-Хајнц Румениге истиче да менаџер "црвених ђавола" Луј ван Гал није тим поводом контактирао своје некадашње послодавце из Минхена.

"Не знам да ли те приче о Јунајтеду имају некакву тежину, али наш став је веома јасан - размислили бисмо о трансферу само ако би Бастијан сам затражио да оде. А, он то није урадио", рекао је Румениге.

Централни везни Бајерна и репрезентације Немачке 1. августа ће прославити 31. рођендан. Уговор са клубом у коме је већ 17 година, истиче му лета 2016.

Судећи по Руменигеовим изјавама, Алијанц арену пре би у актуелном прелазном року могао да напусти Марио Геце (23).

Талентовани офанзивац доведен је пре две године из Дортмунда за 37 милиона евра, али није оправдао толику инвестицију, самим тим што код Пепа Гвардиоле није стандардни првотимац.

"Уложили смо много у Марија, самим тим су и наша очекивања била велика, као и очекивања навијача и медија... Он има уговор до 2017. и колико знам, нико није послао конкретну понуду за њега".

Упитан за колико новца би Бајерн био спреман да прода стрелца победоносног гола у финалу Светског првенства, Румениге је одговорио да "цену увек диктира тржиште", односно понуда и потражња.

Коментари / 0

Оставите коментар