Жена која је успјешно излијечила 20 000 људи од болести рака

Године 1988. америчка докторка Хулда Кларк дошла је до важног открића, које је зацртало нови правац у развоју медицине.

Свијет 10.06.2015 | 23:54
Жена која је успјешно излијечила 20 000 људи од болести рака

Током свога живота Хулда Кларк излечила је од рака и других тешких болести више од 20.000 пацијената. Суштина њене терапије је борба против паразита.

Ова докторка тврди да су узрок многих, наводно неизлечивих, болести – паразити. Она је осмислила многе рецепте како да се решите ових штетних микроорганизама и излечите од рака и других тешких болести.

Године 1988., америчка докторка Хулда Кларк дошла је до важног открића, које је зацртало нови правац у развоју медицине.

Докторка Кларк је познати физиолог, биофизичар и аутор многих књига о алтернативној медицини. Она је почела своје студије на канадском универзитету “Саскатцхеwан”, где је дипломирала медицину, а затим је, на истом месту магистрирала са посебним заслугама у подручју биологије.

Своје студије наставила је на “МцГилл Университy”, а затим на Универзитету у Минесоти, где је проучавала биофизику и физиологију ћелија. 1958 године Универзитет Минесота доделио јој је докторат у области физиологије.

Године 1979 др Кларк прекинула је истраживања која је финансирала америчка влада и започела сопствена истраживања.
Године 1988., др Кларк открила је технологију скенирања организма на присуство патогених микроорганизама. Тај изум је назван “Сyнцрометер” – уређај, који је омогућавао брзо и тачно детектовање микроорганизама и штетних материја у телу човека и животиња.

Погледајте сведочење једног пацијента докторке Кларк.