СП: Срби на Амере у 1/4-финалу!

Репрезентација Србије до 20 година играће против селекције САД у четвртфиналу Светског првенства на Новом Зеланду.

Фудбал 10.06.2015 | 13:00
СП: Срби на Амере у 1/4-финалу!

Србија је у драматичном мечу савладала Мађарску после продужетака, док су Американци у осмини финала минималним резултатом надиграли Колумбију.

Орлићи’ су у Данидину (Нови Зеланд) савладали Мађарску са 2:1 (0:0) после продужетака, иако су додатних 30 минута играли са играчем мање због искључења Гајића.

Србија је губила од 58. минута, али је Иван Шапоњић изједначио после корнера у првом минуту надокнаде времена и обезбедио продужетак.

Храбри изабраници Вељка Пауновића дошли су до тријумфа у 119. минуту када је Талабер постигао аутогол за велико славље Србије.

Американци нису блистали против Колумбијаца, али су промашаје противника успели да казне у првих 15 минута другог полувремена и стигну до јединог поготка.

Колумбијци су пропустили најбољу прилику у првом полувремену, да би Рубио Рубин то казнио у другом полуврему. Одлично се снашао после једне конфузне акције и неколико одбитака, и са неких 12 метара закуцао лопту под пречку.

Међутим, у 81. минуту екипа коју води Карлос Алберто Рестрепо могла је до изједначења, али је пенал Барере одбранио голман Зек Стефен.

Том приликом Акоста је због фаула добио други жути картон, међутим екипа САД се одбранила и обезбедила дуел са Србијом.

Коментари / 0

Оставите коментар